10 Maddede En İyi Web Tasarım Firması Bulma Yöntemi

Haziran 22, 2018 -

Web sitesi yaptırmayı planlıyorsunuz ve bu işin içinden nasıl çıkacağınızı kestiremez bir hale geldiniz, aldığınız teklifler arasındaki farklar inanılmaz peki durumda ne yapacak nasıl web sitenizi yeniden tasarlatacak bir firma sececeksiniz ?

Sizler için web sitesi yaptırmayı düşünüyorsanız iyi bir web sitesi yaptırmada ilk adım iyi bir firma seçimidir dedik ve bu yazımızda 10 madde de sizlere en iyi web tasarımı yaptırmanız için izleyeceğiniz arayacağız bilgilerden bahsedeceğiz.

Öncelikle ilk defa mı bir web sitesi yaptırıyorsunuz yada daha önce bir web sitesi yaptırdınız mı ?

Bu soru çok önemsiz gibi görünsede anlatacaklarımız ile çok değerli hale gelecektir;

Evet ilk defa bir web tasarım yaptıracaksanız düşünmeniz ve değerlendirmeniz gereken bir hayli konu olacak, işinizin detaylarını çıkardınız mı ?

Ürün yada hizmet hangi konuda iseniz bu bilgileri işinizi teslim edeceğiniz firmaya vermek üzere hazırlığınız var mı ?

Yada şunu daha önce yaptınız mı, bazı business networklerde genellikle kullanılır 30 saniyede tam olarak bize işinizi anlatabiliyormusunuz ?

İşinizi en iyi bilen ve anlatacak olan sizlerden başkası olamaz dolayısı ile işinizi sizden dinlemek isteyen bir firma bulmanız en ideal seçimlerinizin startı olabilir, sizi dinlemek ve anlamak için çaba harcayan birileri var ise onları kaçırmayın :)

Dijital varlığınızı oluşturma işini yabana atmayın ve hemen şimdi şunu düşünün internette ürününüzü hizmetinizi arayan kim bilir ne kadar potansiyel müşteriniz vardır ? Geç kalmadan ilk adımı hemen atın!

Kaldığımız yerden devam edersek, işinizi iyi anlatmanız ve potansiyel müşterilerinizin ne istediğini düşünmeniz faydalı olacaktır, potansiyelinizi kullanın sizi diğer rakiplerinize göre farklı kılan özelliklerinizi bir bir not alın ve bu notları geliştirerek en iyi web ajansı olarak belirleyeceğiniz firma ile paylaşın. 

Geliştirmeleri ve bunun üzerine katabileceklerini dinleyin, iyi bir sanatçı yorum katan mıdır ? yok sa bildiğini okuyan mı ?

Bir web tasarım oluşturma işi de aslında sanat icra ediyor olmak gibi değil midir ?

Bazen hiç bilmediğiniz o dağı, ve o dağın arkasında yer alan güzel köyü hayal etmeniz gerekli,

web tasarım

Web sitenizi tasarlarken, müşterileri kaçıran hatalara çok dikkat etmelisiniz. Kullanıcılarınızın web sitenizi terketmemesi için ve hayal kırıklığı yaratmamak için dikkat edilmesi gereken önemli hususlarda bazıları:

Sizin için kısa bir videomuz var bir göz atın devam edelim

[youtube::O4g_eNo05bI]

 

1- Yüksek Kullanıcı Deneyimi Tecrübesi

2- Güçlü İçerik Yönetim Sistemi

3- Arama Motoru Optimizasyonu Desteği

4- Mobil Cihaz Uyumluluğu 

5- Servis Kalitesi

6- Destek Hizmetleri

7- Geliştirilebilirlik

8- Dijital Reklam 

9- Uzman Ekip

10- Güven

Etiketler
  • Web Yazılım
  • Web Tasarım

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Adobe kuler kullanarak birbiri ile uyumlu ve ahenli renkleri seçmek çok olaydır.