Kurumsal Web Sitesi Teklifi

Temmuz 15, 2018 -

Firmanızı internette temsil edebilecek bir web tasarımı yaptırmak istiyorsunuz ve bu konu ile ilgili araştırmalara başladınız, şimdi sırada ne var ?

Tabiki işinizi güvenerek teslim edebilecek o firmayı bulmak değil mi :)

Biliyoruz ki birçok firma bu konuda çok çok sorunlar yaşamakta ve neye hangi kriterlere bakacaklarını bilememekteler, bu durumu minimum bilinmeze indirgemek ve sizlere yardımcı olmak üzere ilerleyen makalelerimizde web sitesi teklifi alırken hangi soruları sormanız gerektiğinden de bahsetmiş olacağız.

Firmanızı temsil edecek o web site tasarımını sağlayacak, web tasarım fiması yada web ajansını nasıl hangi özelliklerine bakarak seçeceksiniz, bu soru sizi sizden alıyor olabilir.

Şimdi bu yazımızda kurumsal işletmelere web sitesi teklif özelliklerinden bahsederek ilerleyeceğiz,

Kurumsal Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum !

Bu konunun uzmanı kimdir gerçekten nasıl bu işi en kolay şekilde gerçekleştirebilir ve web tasarımını yaptırabilirim ?

Evet her gün duyduğumuz bu soruların cevabı aslında iyi bir web sitesi teklifi  almaktan geçiyor, web tasarım yaptırmak üzere çıktığınız bu yolda dikkat ile sormanız ve teklifte dikkat etmeniz gereken başlıklardan şimdi sırası ile bahsetmeye başlayalım.

Bu içeriği oluştururken şunu belirtmeliyiz ki her firmanın kendine özel talepleri bulunmaktadır ve bu talepleri en ön planda tutmalıdır.

Yani en iyi web tasarımı, firmanızı anlatan ve sizin isteklerinize taleplerinize yanıt veren web siteleridir.

En iyi web tasarım teklifi alabilmenizi sağlayacak maddelerden birkaçı;

1- Yüksek Kullanıcı Deneyimi Tecrübesi sizin için önemli mi ?
2- Web Sitenizi Kolayca Yönetmeyi Düşünüyor musunuz ?
3- Arama Motoru Optimizasyonu Sizin için Önemli mi ?
4- Mobil Cihazlarda telefon ve tabletlerde yeni web siteniz aktif çalışmalı mı ?
5- Site tamamlandı ya geri kalan işler ve destek ?
9- Uzman Bir Ekibe Sahipler mi ?
10- Güven tabiki ön planda olmalı.

Evet bir web tasarım yaptırmayı düşünüyorsanız bu konuda yukarıdaki başlıklara alacağınız yanıtlar sizleri tatmin etmelidir.

Firma olarak işi nasıl gördüğünüzde önemlidir,

Yaşanılan çoğu sorunlar firma / işletmelerin hizmet sağlayıcılardan ne alacaklarını tam ortaya koyamaması yada bu konu hakkında bir fikrinin olmamasından kaynaklanmaktadır.

Ve Çok Önemli Bir Not: Kesinlikle aldığınız teklifleri Fiyatlarına göre değerlendirmeyin. Fiyat değerlendirmesi ile yola çıkılan tüm teklif değerlendirmeleri olumsuz proje çıktıları yada web sitesi çalışmaları ile sonuçlandığı aşikar durumdadır.

Firma yada satınalım tarafında bulunan işletme, teklifin detaylarını süzebilmeli ölçekleyebilmeli ve bu detaylar ile web tasarım tekliflerini değerlendirmeliler.

Örneklerimizden;

Neredeyse çalışma talebinde bulunan Yüzde 90 işletmeler daha önce yaşadığı negatif durumlardan şikayet etmektedirler. Bu alınmlara bakıldığında çoğu alınan web tasarım teklifleri freelance çalışanlardan ve / veya merdivenaltı şeklinde tabir edilebilecek ofisleri bulunmayan kişilerden olmuştur.

Web tasarım alımlarınızda uzman ve kurumsal bir firma olmasına dikkat etmeniz en önemli konuların arasında yer almaktadır.

Doğru analizi ve değerlendirmeyi yapabilecek firmaları bulabilmeniz için işin uzmanına danışın 

Kurumsal Web Sitesi Teklifi Almak için Bizlere +90 212 855 94 04

nolu telefondan ulaşabilirsiniz yada hemen şimdi iletişim formumuza mesajınızı iletebilirsiniz.

Etiketler
  • Google Adwords

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Adobe kuler kullanarak birbiri ile uyumlu ve ahenli renkleri seçmek çok olaydır.