Web Sitesi Yaptırmak için 10 Neden

Aralık 30, 2016 -

7/24 açık olan, hatta ve hatta 365 gün 6 saat boyunca kesintisiz açık olan bir mağazanız olsun istemez miydiniz?

Dünya’da yaklaşık 1,5 milyar insanın interneti kullandığı düşünüldüğünde online ortamda var olmamak beraberinde birçok dezavantajları getiriyor. Peki, bir web sitenizin olmasının sağlayacağı avantajlar nelerdir, neden web sitesi sahibi olmalısınız hiç düşündünüz mü? Vayes Web Yazılım olarak sizler için düşündük ve...

Web Sitesi Yaptırmanız İçin Sizlere 10 neden sıraladık!

Responsive Web Tasarımı

1. Web Sitesi Marka İmajı Sağlar

Tüketicinizin veya müşterinizin zihninde nasıl yer etmek istersiniz?

Kaliteli bir marka imajı, tüketicilerin tercihlerini ve satın alma sürelerini etkiliyor. Aynı zamanda pozitif bir marka imajı çok fazla reklama ihtiyaç olmadan satışları yükseltip işletme kârı sağlıyor. Markanıza ait kaliteli bir imaj oluşturmak, kişilerde olumlu bir marka imajı sağlamak için kaliteli ve güvenilir bir web sitesi sahibi olmanız gerekiyor.

2020 Web Tasarım Trendleri

2. Web Sitesi Firmanızın/ Ürün veya Hizmetlerinizin Etkili Tanıtımını Yapar

Web sitesi, firmanızın tanıtımını en etkili şekilde yapacak mecradır. Web sitesi sizin internetteki yüzünüz, hatta internetteki tanıtım yüzünüzdür. Doğru hedef kitleye etkili tanıtım yapmak, firmanızı başarıya taşıyacaktır. Etkili bir tanıtım ise markanızın daha çok tanınmasını sağlar.

Ürün veya hizmetlerinizi daha çok satabilmek için hedef kitlenize etkin bir şekilde ulaşıp ürünlerinizi, hizmetlerinizi ve firmanızı tanıtmanız gerekir.

Web sitesi gerek fotoğraflarla gerek videolu anlatımlarla etkin bir tanıtım yapmanıza olanak sağlayan, neden sizi seçmeleri konusunda ikna edebileceğiniz bir platformdur.

Satışlarınızı Artırın

3. Web sitesi Ürün veya Hizmetlerinizin Satışını Artırır

Hedef kitlenize etkin bir şekilde ulaşıp ürün veya hizmetlerinizi gerek fotoğraflarla gerek videolu anlatımlarla veya detaylı tanıtım içeriklerinizle etkin bir şekilde tanıtarak daha çok müşteriye ulaşabileceğinizden bahsetmiştik. Peki, daha çok kişiye müşteriye ulaşınca ne olacak?

Daha çok müşteriye ulaşmak daha çok satış yapmanıza olanak sağlıyor.

Ulaşılabilir olun.

4. Web Sitesi Kolay Ulaşılabilirlik Sağlar

Günümüzde bir ürün bir hizmet veya bir bilgi aramak isteğimizde ilk başvurduğumuz yer internettir;

çünkü internet hiçbir zaman ve mekân kaybı yaşatmadan en hızlı ve en kolay yoldan istenilen şeye ulaşmayı sağlıyor. İşte web sitesi, potansiyel müşterileriniz internette arama yaparken size en kolay yoldan ulaşılmayı sağlar ve kişiler dilediği zaman sizlere web siteniz üzerinden iletişim bilgileriniz sayesinde ulaşabilir.

İyi bir SEO çalışması sonucunda web siteniz arama motorlarında ilk sıralarda çıkabilir, potansiyel müşterileriniz sizlere kolayca ulaşabilir.

Yeni Müşterileri keşfedin

5. Web Sitesi Yeni Müşteriler Kazandırır

Web siteniz sayesinde birçok kullanıcıya ulaşabilir, potansiyel müşterilerinize ürün veya hizmetlerinizi tanıtabilir ve bunun sonucunda firmanıza yeni ve kalıcı müşteriler kazandırabilirsiniz.

6. Web Sitesi Kesintisiz Reklam Sağlar

7 gün 24 saat boyunca kesintisiz var olmanızı ve reklam yapmanıza olanak sağlayan mecra web sitenizdir. Size ulaşmak isteyenlere web siteniz sayesinde kesintisiz en hesaplı reklam ve tanıtım yapabilirsiniz.

Kesintisiz Reklam aracı

7. Web Sitesi En Hesaplı Reklam Aracıdır

En hesaplı tanıtım ve reklam aracı diğer tüm mecralara kıyasla web sitesi olarak karşımıza çıkıyor. Hesaplı olmasının yanında devamlılık sağlayan bir reklam türüdür.

8. Web Sitesi Çift Yönlü İletişim Sağlar

Web siteniz çift yönlü iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Hizmet veya ürünlerinizin ne kadar rağbet gördüğünü ölçebilir, müşterilerinizin dilek ve şikâyetlerini alabilir, sitenizin ne kadar ziyaret edildiğini ve hangi sayfanızın daha popüler olduğunu ölçebilir ve siteniz üzerinden satış yapabilirsiniz. Aynı zamanda satış sonrası destek ile müşteri memnuniyetini de üst seviyelerde tutabilirsiniz.

Vayes Web TASARIM

9. Web Sitesi E-Ticaret Yapmanıza Olanak Sağlar

Bulunduğunuz bölgede değil de tüm dünyada satış yapmak istiyorsanız web sitesi üzerinden elektronik ticaret (e-ticaret) ile amacınıza ulaşabilirsiniz. Web sitesi, direkt satış olanağı tanıyarak sizleri dünya pazarıyla buluşturuyor.

10. Web Sİteniz Firmanızı Güncel ve Dinamik Kılacaktır

Firmanıza, işletmenize ait bir web sitesi sizi online ortamda daima canlı ve güncel tutacaktır. Teknolojik gelişmeler ve sektörel bazlı gelişmeler sonucunda web sitesi üzerinden müşterilerinize veya hedef kitlenize en güncel bilgileri aktarabilirsiniz. Böylelikle her daim güncel ve dinamik kalabilirsiniz.

Vayes ile yüksek kullanıcı deneyimi

Neden Vayes Web Yazılım ve Tasarım?

Dijital pazarlama stratejinizin en önemli parçası olan web sitenizin teknik açıdan kusursuz, estetik açıdan mükemmel olmasını istemez miydiniz?

Biz Vayes’ te yazılım, tasarım ve dijital pazarlama ekibimizin ortak çalışmasıyla, kullanıcılarınızın keyif alacakları bir kullanıcı deneyimi oluşturuyoruz. Tamamen kendi ürünümüz olan vStart 2.x İYS üzerine inşa edilen web siteniz, sunduğumuz birçok hizmet ile tam uyumlu olduğundan dijital yatırım maliyetlerinizi azaltmanızı sağlıyor.

Eğlenceli bir çalışma süreci sonucunda web sitenizi tam zamanında ve yönetim paneli eğitimlerimizle birlikte teslim ediyoruz.

* vStart İYS,  ilk versiyonu 2011 de yayına giren ve bugüne kadar sürekli olarak kullanıcı tavsiyeleri ve yazılım alanındaki de facto gelişmelerle zenginleştirilen, çoklu dil altyapısına sahip kullanıcı ve arama motoru dostu bir içerik yönetim sistemidir.

İçerdiği çoklu dil destekli opsiyonel SEO ve SMO modülleri ile arama sonuçlarında yükselmenize etkin bir şekilde katkıda bulunur. Web sitenizle ilgili birçok düzenlemeyi kimseye ihtiyaç duymadan gerçekleştirmenizi sağlar.

Etiketler
  • Web Tasarım

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Instagram'da en verimli etkileşim alacağınız saatler sabah 07:00 - 09:00 arası ve akşam 19:00 ile 24:00 arasıdır. İnsanlar ilk uyandığında Instagram'a bakar. İşten gelip dinlendikten sonra da aktif olarak sosyal medyayı kullanır.