Mobil Uygulama Fiyatları 2021

Ekim 26, 2021 -

Günümüzde kullanılan cep telefonları android işletim sistemli veya ios işletim sistemi tabanlı bilgisayarlar ve tabletler mobil uygulama fiyatları 2022 tüm bu sayılan cihazlar için mobil uygulamalar artık ihtiyaç haline gelmiştir. Özellikle e- ticaret ile uğraşan firmaların daha fazla kullanıcıya ulaşması için kendi iş koluna yönelik yazılımlar talep etmektedirler. Bu anlamda hayat kurtarıcı roller üstlenmektedirler.

Mobil Uygulama Nedir?

Mobil uygulama konusu belirlenmiş bir kategori için oluşturulan ve tüm cihazlardan tek bir tıkla girilebilen, kullanıcıya kolayca işlem veya alışveriş yapmasını sağlayan bir uygulama sistemidir.

Tarayıcılardan web uygulaması olarak internet sitesinden girilen sayfalar, cep telefonu ve tabletlerden çok daha kolay girilebilmesi için bir yazılım uygulaması olarak tanımlanabilmektedir. Mobil uygulamalar daha fazla kullanıcıya sahip olmaktadırlar.

Mobil Uygulamaların E-Ticaret Üzerine Etkisi

Mobil uygulamalar yazılım ve işletim sistemi tabanlı yazılmaktadır. Artık firmalar daha fazla müşteriye ulaşmak için hedeflerini değiştirmişler ve herkesin cebinde olarak tek tıkla ürünlerini servis edebilme kolaylığını keşfetmişlerdir. Tabii ki mobil uygulama yapan şirketler İstanbul uygulamaları hazırlayan ve sunan piyasanın nabzını tutan, ihtiyaçları ön planda tutan vayes.com.tr taleplerin büyük bölümünü titizlikle karşılamaktadır.

Alış- Verişin En Kolay Hali

Alış-veriş dendiğinde akıllara gelen ilk şey nereden satın alabilirim? İkinci soru ise uygun fiyatta nereden satın alabilirim? Sorusudur İnternet üzerinde yapılan alış veriş talebi istatistiklere bakıldığında çok yüksek bir oran olarak kabul görmektedir. Dolayısıyla firmalar kendi ürünlerini ve reklamlarını sanal ortama taşımaya başlamışlar ve sonuçlarından oldukça memnun kalmışlardır. E- ticaret geniş kitleye sahiptir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta Mobil uygulamanın hem firma hem de kullanıcılara uygun yazılması gerektiğidir.

E-Ticaret İçin Sunulan Mobil Uygulamalar Nasıl Olmalıdır?

Kullanılan tüm telefon ve tabletler iki ayrı çeşit işletim sistemi ile yazılımları oluşturulmuştur.

-Android İşletim Sistemi

-İos İşletim Sistemi

Bir şirket piyasadaki tüm müşterilere ulaşmak istiyorsa her iki işletim sistemine uygun mobil uygulamayı kullanmak zorundadır. Her iki işletim sistemi farklıdır dolaysıyla uygulama yazılımları da farklı olacaktır. Mobil uygulama maliyeti konusuna bakılacak olursa talep edilen içerik ve çeşitlilik ile doğru orantılı olacaktır. Maliyetler firma vayes.com.tr ait uzman ekip tarafından talepler alındıktan sonra yapılan fizibilite çalışmasıyla ortaya çıkmaktadır.

Konforu Yaşamak

Son iki yılda yani pandemi ile birlikte tüm dünya internet kullanımını oldukça fazla artırmış böylece konforu yaşamanın güzelliğini keşfetmişlerdir. Pandemi öncesi fiilen dükkan veya mağazası olan firmalar artık aynı zamanda sanal dünyada da e-ticaret olarak yerini almıştır. Sadece büyük şirket değil tüm küçük ve orta ölçekli firmalar bu ticaret şeklini benimsemiştir. Burada şirket veya firmalar için en büyük avantaj maliyetlerin düşmesidir. Örnek vermek gerekirse dükkan kirası, personel giderleri, sigorta, yemek, yol masrafları gibi giderlerde düşme yaşanmıştır.

Firmaya Özel Mobil Uygulama Yazılımı

E- ticaret ile uğraşan firmalar kendi ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda vayes.com.tr web sitesi üzerinde iletişime geçmesi halinde konusunda uzman iş geliştirme uzmanları firma sahipleri ile birlikte proje geliştirmeye başlarlar. Burada titiz çalışmak ve kullanıcının ne istediğini çok iyi anlamak gerekir. Kullanım kolaylığı ve müşterilerinde hem rahat ulaşacakları hem de karmaşık olmayan bir sistem tasarlamak oldukça önemlidir. Projelendirme sistemi kurmak için çok önemli ilk adımdır.

Projelendirme sonrası ikinci adım uygulama adımıdır. Doğru kodlama ve yazılım diliyle proje şekillenmeye başlayacaktır. Mobil uygulama fiyatları 2022 Yazılım işlemi tamamlandıktan sonra artık firmanın internet dünyasında öne çıkması için dijital pazarlama ve yetkilendirme son safhasıdır. Seo uyumlu web sitesi ve mobil uygulamaları toplumun her kesimine ulaşması için çok önemlidir.

Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Mobil Uygulamadaki Önemi

Mobil uygulamaların geniş kitleye ulaşmak ve reklam tanıtımlarının uygulamaya tıklamak, indirme oranları, mobil uygulamaları kullanma oranlarının yüksek olması için mutlaka SEO uyumlu olması gerekir. Bir kullanıcı arama motorundan bir istek araması yaptığı zaman ilgili mobil uygulamanın üst satırlarda çıkması çok daha fazla kullanıcının mobil uygulamayı indirmesine sebep olacaktır. Dolayısıyla arama motorundan ne kadar üst seviyeler olursa o kadar kullanıcı uygulamayı kullanacaktır.

Mobil Uygulama Fiyatlamaları

E- ticaret sahipleri fiziksel bir şirket kullanması, ayrıca personel masrafları ve diğer harcamalar göz önüne alındığı takdirde e-ticaret mobil uygulama fiyatları oldukça makul fiyatlarda seyir edecektir.

Fiyatlarda standart bulunmamakla birlikte vayes.com.tr iş geliştirme uzmanları talep ve isteklerine göre fiyatlamalar sağlanmaktadır. Mobil uygulamaların hayata geçmesi ile birlikte maliyetler firmalar için minimize edilmektedir.

Fiyatlamayı etkileyecek bir kaç noktaya değinmek gerekirse; Öncelikle tasarımın içeriği, mobil uygulama kaç adımdan veya ekrandan oluşacak? Android için mi yoksa İOS işletim sistemi için mi veya her ikisi için mi yazılım yapılacak? İş geliştirme uzmanı veya birden fazla uzman mı uygulamayı yazacak? Uygulama sonrası güncelleme sürümleri nasıl olacak? Mobil uygulama isteyen firma kapsamı geniş storlar mı kullanmak istiyor? Gibi bir takım bilgiler fiyatları etkileyecek faktörler arasında yer almaktadır.

Mobil Uygulama Hayata Geçmesi Ve Teknik Destek

vayes.com.tr firma olarak mobil uygulamalar hayata geçtikten sonra herhangi bir yazılımsal sorun olması halinde teknik ekip tarafından her zaman müdahale edilmektedir. Mobil uygulama da yaşanacak en küçük bir sıkıntı büyük zararlara ulaşacağı bilinmekte ve bu durumun kesinlikle yaşanmaması adına tüm tedbirler alınmaktadır.

Mobil Uygulama öncelikle kullanıcılara kapalı olarak test ortamında kullanıma açılır buradaki amaç uygulamadaki eksiklikleri tespit etmek ve bu eksiklikleri gidermektir. Test ortamı live ortamı kadar gerçektir. Çünkü bazen test ortamlarında sorunsuz çalışan bir uygulama live ortamında birçok sorunla karşılaşabilir. Bu sebeple test ortamı gerçek ortama yakın olmasına özen gösterilmektedir.

Test ortamı eğer başarılı geçti ise artık firmaya uygulamanın internet ortamına sürülmesi konusunda bilgi verilir. Uygulamalar firmaların vitrinini oluşturmaktadır.

Mobil Uygulama Güncellenmesi

E-ticaret yapan firmalar kendi uygulamaları hayata geçtikten sonra kendi iş kollarında geliştirme aşamalarına geçebilirler örneğin uygulamaya yeni bir kategori eklemek isteyebilirler veya değişikliğe gidebilirler. Yazılımsal güncelleme gerekebilir. Bu durumda vayes.com.tr olarak teknik destek bu konuda devreye girer ve yazılıma güncelleme gönderir gerekli değişiklikleri yapar ve uygulamayı tekrar hayata geçirir.

Unutulmaması gereken en önemli misyon Düşün Tasarla Öne Çıkar olmalıdır. Firmaların sadece hayal edip gerçekleştirmek istemeleri yeterli olacaktır. İyi bir ekiple Yol arkadaşı olmak firmaları başarıya ulaştıracaktır.

Başlangıç Fiyatları ;

Android Webview Uygulama Fiyatları

IOS Webview Uygulama Fiyatları

Android Native Uygulama Fiyatları

IOS Native Uygulama Fiyatları

2.000 TL

4.000 TL

10.000 TL

20.000 TL

Etiketler
  • Mobil Uygulama

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Instagram'da en verimli etkileşim alacağınız saatler sabah 07:00 - 09:00 arası ve akşam 19:00 ile 24:00 arasıdır. İnsanlar ilk uyandığında Instagram'a bakar. İşten gelip dinlendikten sonra da aktif olarak sosyal medyayı kullanır.