E-Ticaret

Mayıs 07, 2016 -

Teknolojik gelişmelerin gündelik yaşamımıza etkisini ve değişimini gözleyebilmekteyiz. Ekonomik yaşam ve iş dünyasına etkisi de çok daha fazlasıyla ilerlemektedir.

Değişim sayesinde e-ticaret, e-iş, e-meslek kavramları gelişmekte ve internet satışı ile ilgili ticari örgütlenmeleri de etkilemekte ve geliştirmektedir. Ülkemizde işletmelerin 99%'u ve istihdamın 66%'sını oluşturan KOBİ'ler, imalat sürecinde maliyet artışları ile karşılaşmakta reklam ve halkla ilişkiler sürecinde büyük işletmeler kadar etkili yer alamamaktadırlar.

E-Ticaretin Kobiler Üzerindeki Etkisi

Problemlerin çözümüne yönelik web yazılım sürece dahil edildiğinde, global pazarda yer edinme, maliyetin düşürülmesi ve büyük firmalarla baş edebilmenin en düşük maliyetli yöntemi olarak e-ticaret, eşit şartlar sağlayıcı bir pazar olarak karşımıza çıkmaktadır.

E-Ticaret'in KOBİ'lere Sağladığı Faydalar

E-ticaret ile Müşterilerinize Kolayca Ulaşın

Müşterilerinize Kolayca Erişin

E-ticaret paketleri ile işletmeden-işletmeye (B2B) ya da işletmeden-müşteriye (B2C) kanallarını kullanarak internet pazarında yer edinebilmek, ilk üreticiden son kullanıcıya direk ulaşabilme imkanı sağlamasıyla işleri bir hayli kolaylaştırmakta ve maliyetleri düşürmektedir.

E-Ticaret ile Verimliliğinizi Arttırın

Verimliliğinizi Artırın

İşletmeler web sitesinin ziyaret edilmesinden ziyade, alış veriş eden kişi sayısını dikkate alarak verimliliğini e-ticaret yazılımları kullanarak arttırabilmektedir. Özel web yazılım desteği ile sitenin çalışma hızı, gezinme kolaylığı ve elverişliliği arttırılarak sunulan hizmetin verimliliğini arttırıken ticaretinizi de geliştiren web yazılımları ve e-ticaret altyapıları tasarlanabilmektedir.

E-Ticaret Yazılımı ile Etkin Müşteri Hizmeti Sunun

Etkin Müşteri Hizmeti Sunun

Müşteri hizmeti, sadakat programı vb. şekillerde müşteri hizmetleri verilmesi ile internetten yapılan ticarette, geleneksel ticarete oranla daha yüksek ivmelere ulaşabilmektedir.

E-Ticaret ile Hızlı Büyüyün

Özel yazılımlar ile geliştirilen sistemlerde ideal yapıların ve dönüşlerin alınabilmesi daha çok mümkün olabilmektedir. Bu esneklikle şekilde gelişen e-ticaret yazılımları, müşterilerin taleplerine piyasada standartlaşmış yetersiz cevaplar yerine olması gereken cevaplar ile dönmelerini sağlayarak işletmelerin hızla büyümesine imkan sağlamaktadır. Hızlı bir büyüme hedefliyorsanız, paket yazılımlar kullanıyorsanız ve sebeple rakiplerinizin yaptıklarının dışında hiçbir farklılığınız yok ise, bu konuyu detaylıca düşünmenizi tavsiye ederiz.

E-Ticaret ile Ödemeleriniz Kolaylıkla Tahsil Edin

Sanal Posların yaygınlaşması ile e-ticaretin gerçek gücü de ortaya çıkmaktadır. Sistemin çalışması ile satışınızı yaptığınızda müşteriniz/kullanıcınız kendi ödemesini tamamlayarak hesabını kapatabilmekte ve tahsilatınız kolayca alınabilmektedir.

Özetle toparlamak gerekirse;

Web yazılım, e-ticaret hacminin büyümesinde ve daha da gelişmesini sağlamakta en önemli etkenlerden biridir.

Web tasarım ile entegre olacak web yazılımlar, kullanıcıların hem gözüne hem de kullanabilme durumundan dolayı tabiri caizse ellerine hitap etmelidir.

E-ticaret, önümüzdeki dönemlerde kitlesel olarak daha da gelişecek ve büyüyecek bir ivmeyi yakalamıştır. İnternet caddesinde sizlerde bir dükkan açarak deneyiminizi şimdiden geliştirin ve özel yazılımlar ile rakiplerinize fark atın.

Etiketler
  • Web Yazılım

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Whois; Domainin kayıt ve bitiş tarihi gibi bilgiler başta olmak üzere sahibinin iletişim bilgilerini içeren, domainlerin kimlikleridir.