Neden Vayes vStart İçerik Yönetim Sistemi?

Mart 17, 2016 -

Vayes vStart İYS

Vayes vStart ürünümüz, web sitenizin tüm içeriklerini kolayca yönetmenizi sağlayan, çok katmanlı SEO dostu url'leri hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan kendi kendine oluşturan, gerek teknik alt yapısı ve gerekse arayüz metodolojisi ile "Önce SEO!" diyen, sayısız mutlu müşterisi olan çok dil deskteli bir içerik yönetim sistemidir.

Kontrolü elinize alın

Oldukçe uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olması ve aktif yüzlerce kullanıcı tarafından kullanılıyor olmasının verdiği güvenle, tek yapmanız gereken içeriğinize odaklanmak olur. Gerisi mi? Sonrasını vStart devralır. Hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan web sitenizin kontrolünü elinize alabilirsiniz.

Performans ve Güvenlik

vStart'ın çalışması için gerekli tüm modül ve eklentilerin yapılandırıldığı, yüksek performans için optimize edildiği ve güvenlik protokolleri eksiksiz tanımlanmış Vayes'e ait özel sunucularda çalışan vStart, sunucu alanına yüksek bedeller ile bütçe ayırarak yatırım yapma ihtiyacınızı ortadan kaldırır.

İçerik Yönetim Sistemi kiralarken nelere dikkat etmelisiniz?

Aslında bu başlıkta ifade edilmesi gereken onlarca konu var. Ama bunu sizin için şöyle kolaylaştıralım:

Size kendi yazılımı olan içerik yönetim sistemi kiralamaya / satmaya çalışan bir firmaya sormanız gereken tek bir soru, dikkat edilmesi gereken tüm noktaları özetleyecektir:

"Siz kendi sitenizde kendi yazılımınızı mı kullanıyorsunuz?"

Sorulması gereken soru tam olarak budur. Bu sorunun yanıtı "Hayır" ise, bu yanıt size sundukları yazılımın;

içeriğinizin düzenlenmesi, arama sonuçlarında indeks almanız ve listelenmeniz anlamına gelen SEO modülleri, sosyal medya entegrasyonları, bilgisayar korsanlarının saldırılarına karşı yazılım güvenliği konularında  ve ortam yönetimi konularında kendileri için yeterli olmadığı anlamına gelir ki kendileri için yeterli olmayan bir yazılımın sizin için de yeterli olmayacağını varsaymak, sermayenizin tecrübeye dönüşmesini önlemenize yardımcı olur.

vStart İYS (İçerik Yönetim Sistemi) neler getiriyor? Niye farklı?

Bu soruların cevabı için bir sonraki yazımızda görüşmek üzere...

Etiketler
  • Web Yazılım

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Adobe kuler kullanarak birbiri ile uyumlu ve ahenli renkleri seçmek çok olaydır.