6 Adımda TikTok Hesap Silme Ve Dondurma

Mayıs 20, 2020 -

Son zamanlarda çok adından bahsettiren gene gereksiz bir uygulama doğdu, sadece saçmalamak istiyorsanız ve amacınız yok ise o zaman bu uygulama tam sizlik, boş vakitiniz mi var, bu vakti nasıl değersizleştirir ve tüketirim mi diyorsunuz ?

Yok yok ben bundan kurtulmak istiyorum hesabı dondurayım da bir daha görmeyeyim gerekirse uygulamayı da sileyim telefonumdan benden uzak dursun mu diyorsunuz ok ozaman yazımızı okumaya devam edin!

En çok konuşulan konular arasında hesap silme işlemi olduğu için bizde bu konuya bir içerik hazırlayarak toplum yararına bir hizmette bulunalım dedik.

Tiktok hesap silme işlemi nasıl yapılır? Hesap silme işleminin tüm ayrıntılarını bu içeriğimizde bulacaksınız. Evet bu uygulamanın sevenide var sevmeyenide uygulama çok işlevsel değil ve içerideki kitle belirli bir grupta kaldı ve gelişmiyor yada değişmiyor.

Dünya da bu gibi hızlı yükselen ve popüler olup sonra adını bile hatırlayamayacağımız uygulamalar ile çokça karşılaşacağız. Yoksa buda onlardan bir tanesi mi?

İlginç video editlleyerek paylaşma uygulaması olan TikTok birçok kişi tarafından çok sevilen bir mobil uygulama haline gelmedi değil.

Çoğunlukla gençlerin ilginç hallerde ve kendilerini yada arkadaşlarını çeşitli içeriklerle bu sisteme dahil ediyorlar. Sosyal Medya kültürü nereye gidiyor bu işlerin bir sonu var mı der gibisiniz, Sonu olmayacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Tiktok un seveni de var sevmeyenide. Şimdiler de herkes ünlü herkes en önde olma yarışında olduğu için içerikler kalitesiz düzensiz alakasız ve tek ze hale gelmeye başladı ve bu durum insanların canını sıkıyor.

Aktif kullanıcıların yüksek bir oranı TikTok uygulamasından soğumasına ve artık bir daha gelmem buralara demesine neden oldu.

Sonuç olarak TikTok kullanıcıları artık kendi hesaplarını tamamı ile kalıcı şekilde yani bana uzak Allah a yakın olsun dercesine kapatmak istiyor:)

Gelin gelin sizlerde buyrun tiktok hesabı nasıl kalıcı olarak hayatınızdan çıkarılır şimdi bunu anlatıyoruz.

Hesap kapatma nasıl gerçekleştirilir bunu çok merak ediyorsanız bu aşağıda bu içeriği detaylıca anlattığımızı görebileceksiniz, ancak okumaya devam edin. Birkaç basit yöntem ile ve kolaylıkla yapabilceğiniz birkaç yönerge ile tiktok hesap kalıcı şekilde hayatınızdan çıkacak:)

Iphone ve Android Mobil Cihazlarda Tiktok Hesabı Nasıl Silinir?

Android yada Iphone telefonunuzdan tiktok hesabını tümden silme işlemini yapmayı kafanızda kesinleştirdiniz ve iş sizde bitti ise yapmanız gereken adımlar şöyle oluyor:

6 Adımda Tiktok Hesabınızı Silin

  • 1: Telefonunuzu açın; Android veya Ios mobil cihazınız ile TikTok uygulamasına ilk olarak tıklayın.
  • 2: TikTok hesabınıza bu son bakışınız silmek ten emin misiniz :) uygulamayı açtıktan sonra ikinci yönerge tiktok profil kısmına tıklayarak girin.
  • 3: Şimdi artık hesabınızın profilinize bölümündesiniz, profil görselinize tıklayın.
  • 4: Karşınıza çıkan yeni sayfada sağ üst alanda üç nokta şeklinde bir ikon göreceksiniz. Bu ikona - butona tıklayın.
  • 5: Gelen ekranda "hesabımı yönet" kısmına basın. Ekranınıza yeni bir menü gelecek.
  • 6: Burada menüde seçeneklerden alt kısımdaki Tiktok hesabımı sil kısmı bulunuyor. Buraya basın.

[youtube::raSbMRZRQ_Q]

Tiktok Profilimi (Hesabımı) Nasıl Dondurabilirim?

Tiktok hesabınızı dondurduktan sonra diğer kullanıcılar hesabınıza erişemezler. Eğer siz yeniden hesabınıza giriş yapar ve aktif ederseniz, Tiktok maceranıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Eğer tam olarak karar veremediyseniz bu seçenek tam size göre olacaktır.

6 Adımda Tiktok Hesabınızı Dondurun

  • 1: TikTok hesabınıza telefonunuzdan giriş yapın.
  • 2: TikTok hesabınızda profil kısmına ulaşın ve giriş yapın.
  • 3: Ekrana gelen profil alanından profil görselinize basın.
  • 4: Karşınıza yeni bir alan gelecek, geken yeni sayfanın sağ yukarısında olan üç nokta şeklindeki butona basın.
  • 5: "Hesabımı yönet" yazısının olduğu bir sayfa gelecek karşınıza, hesabımı yönet kısmına basın.
  • 6: Buraya tıkladıktan sonra yeni bir alana geçeceksiniz. En alt alana doğru gidin, burada bulunan hesabımı sil yazısını hemen basın.

TikTok uygulaması hesabınız 30 günlük bir süre için pasif ediyor belki unuttuğunuz birşey olur gelir alırsınız diye düşünüyor:)

Eğer 30 gün içinde kendinizi tutamaz ve hesaba giriş yaparsanız hesap tekrar geri açılır söylemedi demeyin, bunun için en yakın sağlık kuruşulundan Tiktok u bırakmak istiyorum diyerek destek alabilirsiniz.

30 gün süresince erişim sağlamayın ki hesap kapansın.

Benim TikTok hesabımla aram gayet iyi oradan para bile kazanıyorum diyenlerdenseniz siz bu butonları kesinlikle tıklamayın.

Yada Tiktoktan para kazanmak istiyorum hesabımı geliştirmek ve yükseltmek istiyorum diyorsanuz iletişim kurun destek olalım.

Etiketler
  • Dijital Pazarlama

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Adobe kuler kullanarak birbiri ile uyumlu ve ahenli renkleri seçmek çok olaydır.