En İyi Dijital Pazarlama Ajansı Vayesin Avantajları

Nisan 03, 2020 -

Günümüzde birçok işletme için dış kaynak kullanımı dijital pazarlama stratejilerinin önemli bir parçası haline gelmiştir.

Ancak dijital pazarlamaya yönelik bu denli bir ihtiyacın günümüzde katlanarak artması firmaların birbirinden farklı birçok seçenek ile boğulmasına neden olmakta.

Bununla birlikte doğru dijital ajans ile çalışmanın dijital ortamda yapılan pazarlama yatırımının getirisine ölçülebilir oranda büyük bir gelişme sağlayabileceğine gerçekten inanabilirsiniz.

Bu sebeple pazarlama hedeflerinize ulaşmak için Vayesin sizlere sunduğu sayısız dijital pazarlama araçlarından, sizin için çalışan tutkulu ve profesyonel bir ekibin becerilerinden, deneyimlerinden ve perspektiflerinden faydalanabilirsiniz.

Peki Vayes ile birlikte çalışarak dijital pazarlamada nasıl fark yaratabilirsiniz ?

1. Daha Geniş Beceri Setine Sahibiz

İşletmelerin bir dijital pazarlama ajansı ile ortaklık yapmayı seçmelerinin temel nedeni, söz konusu proje üzerinde çalışan aynı ekibi firma bünyesine kurmanın maliyetinden çok daha az bir şekilde uzmanlaşmış, deneyimli profesyonellerden oluşan bir ekibe sahip olmalarıdır.

Çoğu küçük işletme, tam zamanlı bir geliştirici, tam zamanlı SEO uzmanı ve tam zamanlı sosyal medya hesap yöneticisi çalıştırmayı haklı çıkarmak için yeterli iş yüküne sahip değildir.

Bununla birlikte, firmaların büyük çoğunluğu farklı segmentlerde farklı ihtiyaçlara gereksinim duyacak olası bu iş yüklerine karşı bir dijital pazarlama ajansının hizmetlerinden faydalanmaktadır.

Bu sebeple Vayes ile ortaklık yapmak size bu becerileri ve daha fazlasını ek bir yatırım yapmadan masanıza getirme imkanı sağlar. Vayesin sunduğu geniş bir beceri yelpazesi şirketinizin pazarlama çabalarını çeşitlendirmesini de kolaylaştırır.

2. Uzmanlık

Vayes de sadece farklı beceri setlerine sahip daha fazla çalışan değil, aynı zamanda 12 yılı aşkın daha büyük bir deneyim derinliği vardır.

Ajans uzmanlarımız genellikle işiniz için kritik öneme sahip belirli spesifik alanlarda uzmandır, ayrıca Vayes’i tercih ederek farklı yeteneklere ve uzmanlıklara sahip 12 den fazla işkoliğin çalıştığı bir ortamdan yararlanabilirsiniz.

Bununla birlikte dijital ve kreatif bir pazarlama ajansı olarak kaynaklarımızı çalışanlarımızı eğitmeye ve kendi disiplinlerini en ileri noktada da tutmaya adamaktayız. Ayrıca, Vayes içindeki ekip ortamı sürekli öğrenmeyi ve büyümeyi teşvik eder.

3. Maliyet

Genel olarak konuşursak, şirket içi ekip ile çalışmak yerine Vayes gibi bir ajansla ortaklık kurmak çok daha ucuzdur. Bununla birlikte, toplam maliyet, işletmenizin ve planlarınızın büyüklüğüne bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir.

Hem iç hem de dış pazarlama büyük bir yatırım anlamına gelebilir. Ancak şirket içi pazarlama ekiplerine kıyasla dijital bir pazarlama ajansı maaşlar, sosyal haklar, ofis alanı, ekipman, eğitim, işe alım ve daha fazlası dahil olmak üzere sizi önemli ek yüklerden kurtarır.

Her şey göz önüne alındığında, bir dijital pazarlama ajansı olarak Vayes’i tercih etmeniz yüksek kaliteli pazarlama çalışmalarınız için en uygun maliyetli çözüme bir adım daha yakınsınız demektir.

4. Verimlilik

Vayes ile bir ortaklık kurduğunuzda, yatırımınızın yüzde 100'ü çıktıların üretimine doğru gider. Bir çok ajansda olduğu gibi Vayes de verimlilik tarafından yönlendirilir.

Birden çok hesabı başarılı şekilde yönetmemiz, ajansımızın kanıtlanmış ve senkron şekilde verimli olarak işleyen süreçleri olduğu anlamına gelmektedir bu da hem son teslim tarihlerini hem de bütçeleri karşılayan yüksek kaliteli işler üretmemizi mümkün kılmakta.

5. Hesap Verebilirlik

Dijital pazarlama ajansları için en büyük zorluklardan biri yatırım getirisini kanıtlamaktır.

Ancak Vayes sonuçlara dayalı bir çalışma stratejisi izler bu nedenle pazarlama stratejisine rehberlik etmek için doğru ve anlaşılır veriler topladığımıza emin olabilirsiniz. Vayes’e göre raporlama ve hesap verebilirlik ortaklığı güçlendirmenin ve bilinçli kararların ilerletilmesinin çok önemli bir parçasıdır.

Anlamlı veriler sağlamak hem dijital pazarlama ajansımız hem de şirketiniz için değerlidir çünkü bu karşılıklı başarı yatırımını gösterir. Kısaca Vayes olarak tüm müşterilerimize karşı sorumluluk bilincine sahibiz bu nedenle tüm süreçlerimizi bu temel üzerinde kurguluyoruz.

6. Daha Büyük Ağ Ve Gelişmiş Araçlara Erişim

Vayes ile çalışmak, şirketiniz için daha fazla ortaklığa yol açabilecek geniş bir tedarikçi ağı ve iletişim ağı oluşturur. Ayrıca Vayes, bir şirket için pratik olmayan veya endüstri profesyonellerine özel çok sayıda araç ve kaynağa erişebilir.

Bunun yanı sıra Vayes ortaklıkları ve Ar-Ge paydaşları aracılığıyla bir ağ oluşturabilmenin yanı sıra genellikle iş sergileri ve şirketinize daha fazla görünürlük sunabilen bir çok farklı yayınlarda bulunabilir.

7. Kararlılık

Beceri boşluğunun yanı sıra, şirket içi ekiplerin karşılaştığı en büyük zorluklardan biri de çalışan sirkülasyonu dur. Pazarlama çalışanları, birkaç yıl boyunca yalnızca bir şirket için dahili olarak çalışırken tükenmişliğe daha eğilimli olabilir ve yaratıcılıkları durgunlaşabilir.

Sonuç olarak, birçok küçük ve orta düzey pazarlamacı 2-3 yılda bir iş değiştirmektedir. Bir çalışan ayrıldığında, sadece işe alım ücretleri, mülakat maliyetleri ve hesaplanacak eğitim değil, aynı zamanda farklı bir çalışan bulunana kadar diğer şirket içi çalışanlarınıza düşen iş yükünü de hesaplamanız ve düşünmeniz gerekir.

Bu tür durumlar da pazarlama kampanyalarınızda bir gecikme veya durma anlamına gelebilir. Ancak dijital pazarlama ajansları içinde en iyilerinden biri olan Vayes iş ortağıyla, pazarlama stratejinizin her ay tutarlı bir şekilde yürütüleceğinden emin olabilirsiniz.

8. Ölçeklenebilirlik Ve Esneklik

Şirket içi bir ekibin genel üretimini artırmak için daha fazla çalışan veya yüklenici çalıştırmanız gerekir.

Dijital bir pazarlama ajansı olan Vayes ile ortaklık yapmak, şirketinize gerektiğinde katılımı artırma (veya yavaşlatma) esnekliği sağlar.

Yeni bir web sitesi başlatmak istiyorsanız ajansımızı hızla devreye sokabilirsiniz. Web sitesi yayına girdikten sonra dahi kampanyalarınızın ilerletilebilmesi için bize güvenebileceğinizi bilmelisiniz.

9. Yaratıcılık Ve Tarafsızlık

Vayes ile işbirliği yapmanın en büyük avantajlarından biri de sahip olduğumuz yaratıcılık ve objektifliği mizdir. Tüm pazarlama çabalarını şirket içinde tutmak bazen grup düşüncesine dışına çıkamayarak yaratıcılığı öldürmeye neden olabilir.

Ancak kreatif dijital pazarlama ajansı olan Vayes herhangi bir dahili önyargıdan veya varsayılan bilgiden etkilenmez, bu nedenle hedef kitleye net bir mesaj vermek bizimle çalıştığınız takdirde daha kolaydır.

Bunun yanında iç pazarlama ekipleri genellikle dijital pazarlama kampanyalarında çok fazla şey söylemeye çalışırlar ve temel mesaj seyircilerde kaybolur. Ancak Vayesin sunduğu tarafsız bir bakış açısı, tüm gereksiz bilgileri gözden geçirmeye yardımcı olurken, dış dünyayla net bir şekilde iletişim kurabilmenizin önünü açmaktadır.

10. Vayes İle Her Zaman En Son Trendlerin Zirvesindesiniz

Dijital pazarlamadaki trendleri, arama algoritması güncellemelerini ve yeni taktikleri ve stratejileri takip etmeyi denediyseniz, sürekli olarak bir değişim yaşandığını bilirsiniz. Kariyeriniz dijital pazarlamada değilse, muhtemelen bu sürekli değişimlerin üstesinden gelemezsiniz.

Ayrıca, dijital pazarlamanın pek çok farklı yönü var. Sosyal medya, e-posta pazarlaması, SEO, video, içerik, ücretli reklamlar… bu stratejilerin listesi oldukça uzundur ve muhtemelen hepsinde trend olanları takip edemezsiniz.

Ancak trendlerin üstünde kalmak ve sürekli olarak kendini sektöre adapte etmek Vayes için hayati önem taşımaktadır.

Dijital pazarlamanın her kanalında en yeni ve en iyisini bilmiyor ve yapmıyorsak, işlerimizde en iyisi olamayacağımızı veya müşterilerimizi koruyamayacağımızı biliyoruz.

Bu sebeple zamanımızın bir kısmını sektör ile birlikte öğrenmek ve büyümek için harcıyoruz. Bununlada yetinmeyerek Ar-Ge ofislerimiz ile yeni ve farklı çalışmalara imza atıyoruz.

Özetlersek

En iyi dijital pazarlama ajanslarından biri olan Vayes ile çalışmanın potansiyel avantajları yalnızca yukarıda sıralanan maddelerden oldukça büyüktür. Acak özetlemek gerekirse, en önemli avantajlarımız şu şekilde sıralanabilir:

  • Her zaman en son dijital pazarlama trendlerinin zirvesindeyiz.
  • Vayes ile pazarlamada güvenilirlik ve hesap verebilirlik elde edersiniz.
  • Kendi iç pazarlama ekibinizi oluşturmadan dijital pazarlama hakkında çok daha fazlasına erişebilirsiniz.
  • Vayes vizyonunuzu ve işinizi büyütmeye odaklanır.
  • Vayes ile gelişmiş araçlardan (tümü için ödeme yapmak zorunda kalmadan) gelişmiş bilgiler elde edersiniz.
  • Vayes ile İşletmeniz ve pazarlama stratejileriniz hakkında nesnel bir bakış açısı kazanırsınız.

Dijital pazarlama ajansları içinden en iyisi olan Vayes ile çalışma kararı almak için bizimle çevrimiçi kanallarımızdan veya +90-212-855-9404 numaralı telefondan bizi arayarak iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler
  • Dijital Pazarlama

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Instagram'da en verimli etkileşim alacağınız saatler sabah 07:00 - 09:00 arası ve akşam 19:00 ile 24:00 arasıdır. İnsanlar ilk uyandığında Instagram'a bakar. İşten gelip dinlendikten sonra da aktif olarak sosyal medyayı kullanır.