Mobil Uygulama Geliştirme

Aralık 08, 2016 -

Teknolojinin ve internetin ne kadar ilerleyip geliştiğini hepimiz biliyoruz hatta ezberlemiş durumdayız. Peki ya mobil cihazlar üzerinden internet kullanım oranının masaüstüne yaklaştığını biliyor muyuz?


Bir araştırma şirketinin 2016 Türkiye istatistikî verilerine göre Web trafiğinin Yüzde 51 ’i diz üstü ve masaüstü bilgisayarlardan, Yüzde 45 ’i mobil cihazlardan ve geri kalanı ise tabletler üzerinden gerçekleşiyor. Global dünyada ise Mobil cihaz kullanıcı sayısı 3,790 milyar’dır.

Mobil Uygulama Ajansları

İstatistikleri de baz alarak mobil çağda yaşadığımızı söylemek yanlış olmaz. Milyarlarca insan mobil cihaz kullanmakta olup bütün işlerini tek tıkla halletmekte hatta birçok çalışan mobil üzerinden işlerini yapabilmektedir.

Büyük, orta veya küçük ölçekli işletmeler mobil uygulamalar ile gelir artışı sağlayabilirsiniz. Potansiyel müşterilerinize veya mevcut müşterilerinize ulaşmak istiyorsanız mobil uygulama geliştirme hizmetlerinden yararlanmalısınız. Kullanıcıların 100 küsür kez cep telefonlarına baktığını biliyor muydunuz? İşletmeler, mobil uygulamalar üzerinden çeşitli kampanya ve fırsatlar düzenleyerek bu durumu lehinize çevirebilirsiniz.

Yeni bir dijital ürünün, hizmetin ya da e-ticaret sistemlerinin, pazarda herhangi bir şansının olabilmesi için sadece web sitesine değil; güçlü bir mobil uygulamasına da sahip olması gerekiyor.

Piyasada rekabet kızgın ve bu rekabette var olmak veya yerinizi sağlamlaştırmak için farklı pazarlama stratejilerine ihtiyacınız vardır.

Doğru bir seçimle pazarda ön plana çıkabilir, rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Mobil pazarda yerinizi almak için geç kalmayın!

Rakipleriniz bu durumun avantajını kullanıyor olabilir ve her geçen gün pazarda lider olmaya yaklaşıyor. Peki ya siz?

İşletmenize ait ürünü veya hizmeti pazarda rakiplerin önünde güçlü kılabilmek için mobil uygulamasına sahip olması zorunluluktur. Aynı zamanda Mobil uygulamalar sayesinde operasyonel iş yükünüzü azaltabilir, toplantılarınızı ve işlerinizi kolayca yönetebilirsiniz.

Çalışmak hiç bu kadar pratik ve zevkli olmamıştı ! :)

Biz Vayes Web Yazılım olarak kullanıcılarınıza yoğun bir kullanıcı deneyimi sunarak marka derinliğinizi arttıracak kaliteli mobil uygulamalar geliştiriyoruz. Projelerimizi yönetirken en önem verdiğimiz nokta sizlerin ihtiyacıdır. İhtiyaçlarınıza göre doğru çözümü sunmak bizim için sadece bir başlangıç…

Güçlü ve dikkat çekici mobil uygulamalar geliştirirken de ihtiyaçlarınızı baz alıyor, mobil kullanıcılarının sezgisel davranış kalıplarını inceliyor ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimini üstün tasarım yeteneğimizle sizlere sunuyoruz.

Uygulamanın içeriği sizden, çekiciliği ve işlevselliği bizden…

Neden Vayes Web Yazılım?

Biz Vayes Web Yazılım olarak kullanıcılarınıza yoğun bir kullanıcı deneyimi sunarak marka derinliğinizi arttıracak kaliteli mobil uygulamalar geliştiriyoruz. Projelerimizi yönetirken en önem verdiğimiz nokta sizlerin ihtiyacıdır.

İhtiyaçlarınıza göre doğru çözümü sunmak bizim için sadece bir başlangıç…

Kullanıcının Sezgisel Davranış Kalıplarını İnceliyoruz…

IOS ve Android gibi platformlarda, güçlü ve dikkat çekici mobil uygulamalar geliştirirken ihtiyaçlarınızı baz alıyor, mobil kullanıcılarının sezgisel davranış kalıplarını inceliyor ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimini üstün tasarım yeteneğimizle sizlere sunuyoruz.

Uygulamanın içeriği sizden, çekiciliği ve işlevselliği bizden…

Mobil uygulamalar konusunda sizlere yardımcı olabilmemiz için ulaşın, biz sizi arayalım.

Etiketler
  • Mobil Uygulama

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Özellikle gece sık olarak bilgisayar veya telefon kullanımı yapıyorsanız gece ışığını (Night Light) açmanız gözlerinize fayda sağlayacak ve yorulmanızı önleyecektir.)