Saç Ekimi Merkezi Dijital Pazarlama Ajansı

Eylül 22, 2019 -

Bir Saç Ekimi Merkezine Sahipsiniz yada saç ekimi merkezi açmayı planlıyorsunuz, işin en zor kısımlarından birindesiniz ve araştırmaya başladınız yeni müşterilere nasıl ulaşacaksınız ?

Saç ekimi yaptırmak isteyen hedef kitleye nasıl ulaşabilirsiniz bu soru sizin için çok önemli.

Saç Ekim Dijital Pazarlama 

Dijital pazarlamanın gücüne bir şekilde inanmasanızda şunları duyuyor ve bunu nasıl yapıyorlar diye düşünmeye başladınız;

xxx firması internetten aylık şu kadar saç ekimi hastası getirebiliyormuş. Bizde bunu yapmalıyız nasıl yapılıyorsa bunu öğrenmeliyiz.

Dediniz ve harekete geçtiniz, şimdi işin zor kısımlarından birindesiniz, bu işi uzmanca yapacak bir firma arıyorsunuz. Her görüştüğünüz firma yada kişi size en iyisini yaptığını ve işin bu şekilde yapılması gerektiğini anlatıyor ve aklınız da inanılmaz karıştı değil mi ?

Sizi çok iyi anlıyoruz çünkü bu süreci geçiren ve bu yolculukta bulunan ve tanıştığımız birçok iş ortağımıza /referansımıza sahibiz.

Uzun yıllardır sektörde hareket etmenin vermiş olduğu tecrübe ile şuan sizlerin neler yaşadığını neler yaşayacağını az - çok tahmin ediyoruz.

İşi emanet edecek iyi bir çözüm ortağı arıyorsanız size klavuzluk etmek üzere bir plan hazırladık.

- İlk olarak nerede olduğunuzu ve elinizdeki kaynakları gerçek manada bilmelisiniz. 

- Nereye varmak istediğinizi yani bir hedefinizi ortaya koyarak bunuda netleştirmelisiniz.

- Belirlediğiniz hedefe nasıl varacaksınız bunuda planlamalı ve detaylarını çıkarmalısınız.

Bu 3 maddeyi biraz açarsak;

- Eğer şuan bulunduğunuz durumun farkında değilseniz her talebiniz yada düşündüğünüz eylem modeli sizler için ya çok aşağıda yada çok yukarıda kalacak ve siz bundan dolayı bir dijital ajans seçimi yapamayacak duruma geleceksiniz.

Yani bir örnek vermek gerekirse;

kendinize ayakkabı alacaksanız ilk olarak bu ayakkabı ihtiyacınızın olduğunu ve hangi tip bir ayakkabıya ihtiyacınızın olduğunu belirlemelisiniz, eğer klasik ayakkabı yerine koşu ayakkabısı yda tam tersi bir koşu yapacaksınız ancak gidip klasik bir ayakkabı almaya doğru ilerliyorsanız bu koşu size çok uzun gelecek ve istemediğiniz sorunlar ile karşılacarak düşüp hasar almanıza doğru ilerleyen bir serüven olacaktır.

Bu sebeple neredesiniz bunu çok iyi değerlendirin ve ihtiyaçlarınızı tam belirleyin.

Bir Saç Ekim Merkeziniz Yada Estetik merkeziniz var ve bu yolda dijital pazarlama ajansı arıyorsanız o halde, bu konunun detaylarını öğrenmeye hazır olun!

Etiketler
  • Dijital Pazarlama

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Özellikle gece sık olarak bilgisayar veya telefon kullanımı yapıyorsanız gece ışığını (Night Light) açmanız gözlerinize fayda sağlayacak ve yorulmanızı önleyecektir.)