Yurtdışına Ürün Satmak

Aralık 14, 2021 -

Çevrimiçi satış yapmaya hazır mısınız? E-ticaret işinizi uluslararası hale getirmeyi mi düşünüyorsunuz? Mevcut çok sayıda devasa çevrimiçi pazaryerinden birini kullanarak hayatı kolaylaştırın.

Her biri kendi artıları ve eksileri olan uluslararası satış için en iyi 10 pazar yerinin listemizi burada bulabilirsiniz.

Bu İçerik : 14.12.2021 Tarihinde Güncellenmiştir.

İnternetten Yurdışına Satış Yapabileceğiniz Web Siteleri

1. Amazon

Amazon

Amazon'daki toplam birim satışlarının@'ından fazlası , sitedeki üçüncü tarafların seçimi ile üretiliyor ve bu da onu yurt içi ve yurt dışında satış yapmak isteyenler için harika bir seçenek haline getiriyor. 30'dan fazla ürün kategorisinde satış yapabilir, 11 küresel pazara erişebilir (Avustralya yakında gelecek) ve 109 yerine getirme merkezinden nakliye ve müşteri hizmetleri ile ilgilenmek için FBA ve FBA Export'u kullanabilirsiniz.

2. eBay

Ebay

Alıcılara ürünlere teklif verme veya bunları sabit bir fiyattan satın alma şansı veren eBay'de uluslararası satış yapmak kolaydır. Satıcı hesabınızı oluşturduktan sonra, uluslararası bir liste girişi satın alarak görünürlüğü artırabilir veya ürünleri doğrudan bu pazarlara göndermek için eBay'in 26 uluslararası sitesini ziyaret edebilirsiniz.

3. Rakuten

Rakuten

Rakuten milyonlarca müşteriye hizmet vermektedir ve aynı zamanda Japonya'daki en büyük e-ticaret web sitesini işletmektedir. Küresel varlığı, çevrimiçi satıcılara 10'dan fazla kategoride ve uluslararası ölçekte bir dizi ürün satma fırsatı sunar. Satıcı hesabınızı korumanın bir ücreti olduğunu unutmayın.

4. Etsy

Etsy

Etsy , sanat eserleri ve el sanatları gibi satmak istedikleri özel ürünlere sahip yaratıcı çevrimiçi satıcılar için mükemmel bir seçimdir. Platform, dünya çapında 30 milyon müşteriye ve yaklaşık 3 milyar dolarlık satışa sahip. Hatta kendi e-ticaret web sitenizi kişiselleştirilmiş bir alan adıyla oluşturmanıza ve özelleştirmenize olanak tanıyan Etsy Pattern'i kullanmak için kaydolabilirsiniz.

5. Shopify

Shopify

Yurtiçinde ve yurtdışında ürün satabileceğiniz kendi çevrimiçi mağazanızı kurmak için bir e-ticaret çözümü arıyorsanız, Shopify yardımcı olabilir. Hesabınızı oluşturduktan sonra, mağazanızı özelleştirmenize, envanterinizi düzenlemenize, ödemeleri kabul etmenize ve siparişlerinizi takip etmenize yardımcı olacak değerli ve kullanımı kolay araçlara erişim elde edeceksiniz.

6. Zibbet

Zibbet

Zibbet, el yapımı ürünler, güzel sanatlar, vintage, ev ve yaşam, mücevher ve fotoğrafçılığı içeren kategorilerde ürün satmak isteyenler için harika bir seçimdir. Bir satıcı hesabıyla, kendi vitrininizi oluşturabilir ve ürünlerini küresel olarak milyonlarca tüketiciye sunan 50.000'den fazla eski koleksiyoncu, zanaatkar ve sanatçıdan oluşan bir topluluğa katılabilirsiniz.

7. Fruugo

Fruugo

Fruugo, küreselleşmek isteyen satıcılar için bir başka popüler çevrimiçi platformdur. Binlerce markadan ve yüzlerce perakendeciden milyonlarca ürün sunmaktadır. Tek bir küresel ödeme sisteminden yararlanarak 32 ülkede, 21 para biriminde ve 17 dilde satış yapmaya başlayabilirsiniz. Hesabınızı kurduktan sonra, çeviri araçlarına erişim bile kazanacaksınız, bu da uluslararası bir kitleye ulaşmanızı çok daha kolay hale getirecek.

8. Bonanza

Bonanza

Bonanza, genellikle eBay ve Amazon ile karşılaştırılır ve son yıllarda satış yapılacak en iyi sitelerden biri olarak kabul edilmektedir. Kategoriler bol miktarda bulunur ve kitaplar ve spor malzemelerinden moda, ev, güzellik ve sanata kadar çeşitlilik gösterir, böylece bir veya daha fazla kategoride kolaylıkla satış yapmayı seçebilirsiniz. Kaydolduktan sonra, web mağazanızı rekabette öne çıkacak şekilde özelleştirebilir ve uluslararası gönderim seçeneklerini belirleme seçeneğiniz vardır.

9. Newegg

Newegg

Newegg, teknoloji odaklı bir çevrimiçi perakendecidir, ancak çok çeşitli kategorilerde satış yapmak için Newegg Global'e kaydolabilirsiniz. Site 30 milyondan fazla müşteriye sahiptir ve büyümeye devam etmektedir. 50'den fazla ülkede satılan ürünleri listeleyebilir ve işletmeniz için hangi uluslararası pazarların en iyi olduğunu seçebilirsiniz. Hatta sizin adınıza vergileri, gümrük vergilerini ve harçları halledebilir ve uluslararası gönderileri sizin için halledebilirler.

10. Alibaba

Alibaba

Alibaba, Asya'nın önde gelen çevrimiçi pazar yeridir ve amacı, tedarikçileri her büyüklükteki işletmeyle buluşturmaktır. Satıcılar, ürünlerini küresel bir kitleye sunmaya başlamak için hızlı bir şekilde bir hesap oluşturabilir. Ayrıca giyim ve elektronik gibi 40'tan fazla farklı kategoride ürün sunabilir ve 190'dan fazla ülkedeki alıcılara erişebilirsiniz. Dolayısıyla, toptan e-ticarete dalmak istiyorsanız, Alibaba sizin için ideal platform olacaktır.

Aklınıza Takılan Sorular var ise lütfen bizimle Dijital Pazarlama sayfamız üzerinden iletişime geçiniz.

Etiketler
  • Dijital Pazarlama

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Adobe kuler kullanarak birbiri ile uyumlu ve ahenli renkleri seçmek çok olaydır.