Bursa Web Tasarım Ajansı Hizmeti

Mart 25, 2020 -

Günümüz dijital dünyasında bir işletme için web sitesi en öncelikli konular arasındadır. Bununla birlikte özellikle müşteriye yönelik ilk gösterimlerin yüzde 94'ü web tasarımı ile ilgilidir.

Bu oran web sitenizi oluşturan tasarım ve işlevselliğin sitenizi ziyaret eden kullanıcıları dönüştürmeye, mağazanızı ziyaret etmeye, ekibinizi aramaya veya ürününüzü satın almaya ikna etmedeki rolünü gösteren bir gerçektir.

Tabiki sitenizi oluşturan tüm bu tasarım ve işlevsellik profesyonel ellerde hayata geçirildiğinde sonuç mükemmele yakın olacaktır. Bu da özellikle potansiyel rakiplerin her geçen gün arttığı Bursa gibi gelişmiş kentlerde profesyonel bir web tasarım ajansıyla çalışmanın gerekliliğini vurgular.

Bursa'da En İyi Web Tasarım Ajansını Bulmak

İşletmeniz için Bursa'da en iyi web tasarım ortağını nasıl seçersiniz ? Eğer bu makaleyi okuyorsanız bu sorunun cevabına oldukça yakın durumdasınız.

12 yılı aşkın tecrübesi ve artan müşteri gelirleri ile kanıtlanmış bir geçmişe sahip olan Vayes, küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ'ler) için önde gelen bir web tasarım ajansı ve tam hizmetli dijital pazarlama şirketidir.

Web tasarım hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için , çevrimiçi olarak bizimle iletişime geçerek google partner ekibimizin web sitenize neler getirebileceğini keşfedin veya +90-212-855-9404 numaralı telefondan bizi arayın.

Veya, web tasarım hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve web tasarım ajansında neleri arayacağınızı öğrenmek için okumaya devam edin.

Bir Web Tasarım Ajansı Hangi Hizmetleri Sunuyor?

İster web tasarım ajanslarından teklif isteyin, ister araştırma isteyin, birçoğu çeşitli hizmetler sunar. Mevcut çeşitli hizmetleri anlayarak, neye ihtiyacınız olduğuna karar verebilir ve bu da araştırma ve karar sürecinizi hızlandırabilir.

Örneğin, Vayes olarak bizler sizlere aşağıdaki web tasarım hizmetlerini sunuyoruz:

Web Si̇tesi̇ Tasarımı

Bir web sitesi tasarımı, web sitenizin yepyeni veya güncellenmiş bir sürümünü oluşturmaya odaklanır. Ancak çoğu durumda web sitenizin yenilenmiş bir sürümü web sitesi tasarımının alanına girer. Web sitesi tasarım hizmetleri ile, şirketinize kişiselleştirilmiş bir site almayı bekleyebilirsiniz.

Bununla birlikte bir web sitesi tasarımının fiyatlandırmanızı etkileyebilecek bazı kritik alanları şunlardır:

  • Sitenin stili veya tasarımı
  • Web sayfası sayısı
  • Web sayfalarının kopyası
  • Bir veritabanı ihtiyacı
  • Bir içerik yönetim sisteminin (CMS) entegrasyonu
  • Mobil uyumlu bir web sitesi sürümünün oluşturulması

En iyi sonuçlar için, web tasarımı söz konusu olduğunda şirketinizin ihtiyaç duyduğu her şeyi sunabilecek bir web tasarım ajansı ile ortaklık yapmalısınız.

Örneğin, işletmeniz içerik ve tasarım bakımından tonlarca web sayfasına ihtiyaç duyuyor ancak gerek tasarımı gereksede içerikleri yazmak için yeterli zamana sahip değilseniz, tasarım hizmeti sunmanın yanında metin yazarlığı hizmetleri sunabilecek bir ajansla ortak olmalısınız.

Web Si̇tesi Yeni̇den Tasarımı (Website Redesign)

Bir web sitesi yeniden tasarımı, kullanıcılar için web sitenizi güncellemeye odaklanır.

Örneğin, şirketinizin masaüstü dostu bir web sitesi olabilir, ancak daha fazla kullanıcıya ulaşmaya devam etmek için mobil uyumlu bir sürüm oluşturması gerekir.

Yeniden tasarıma odaklanmanız için birkaç neden:

  • Navigasyon
  • Grafik
  • Harekete geçirici mesajlar (CTA lar)
  • Mobil veya duyarlı tasarım
  • Ödeme işlemi
  • Kullanıcı deneyimi (UX)

Web sitesi yeniden tasarım hizmetleri sunan bir web tasarım ajansı arıyorsanız, gerekli deneyime sahip bir şirketle ortaklık kurmak önemlidir. Web sitenizi kullanıcılar için daha da kötüleştiren yeni ve deneyimsiz bir ajansla ortaklık yapmak istemezsiniz.

Kullanıcı Deneyi̇mi̇ Testi̇

UX test hizmetlerine yatırım yapan şirketler için muazzam bir kazanç var. Ortalama olarak, UX testi yatırılan her 1 $ için 100 $ yatırım getirisi (ROI) sunar . Bu oran oldukça büyük olmakla birlikte kârınız ve büyümeniz üzerinde olumlu ve uzun vadeli bir etki yaratabilir.

Çoğu durumda, UX testi hizmetleri üç adıma odaklanır:

Denetim: Bu aşamada, web tasarım ajansınız web sitenizin her özelliğini inceler.

Analiz: Daha sonra, ajans iyileştirme alanları arayarak bulgularını toplar ve analiz eder.

Uygulama: Daha sonra ajans önerilerini sunar ve uygular.

Her web tasarım ajansının önerilerini uygulamak için sunmayacağını belirtmek gerekir. Bu nedenle, bir ajansla ortaklık kurmadan önce hizmet çıktılarını gözden geçirmek oldukça önemlidir. Kolaylık sağlamak için Vayes, çıktıları ve fiyatları sizlerle birebir görüşerek yayınlar.

Açılış Sayfası Tasarımı

Bir başına ödeme tıklama (PPC) kampanyası zorlayıcı ve iyi tasarlanmış bir açılış sayfası gerektirir. Kullanıcılar reklamınızı tıklar, ancak kafa karıştırıcı bir açılış sayfasına gelirlerse, geri düğmesine basmaları kaçınılmazdır. Bu durum onlarca ödeme yaptığınız kampanyanıza hiç yardımcı olmaz. Bu yüzden birçok web tasarım şirketi açılış sayfası tasarım hizmetleri sunmaktadır.

PPC'ye ve açılış sayfası tasarımına yatırım yapıyorsanız, reklamcılık platformunuzda uzmanlaşmış bir ajansla ortaklık yapmak önemlidir. Örneğin, sosyal medya için bir PPC kampanyası başlatırsanız, sosyal medya için açılış sayfası tasarımı konusunda uzmanlaşmış bir ajansla çalışın.

Bununla birlikte aşağıdakileri içeren açılış sayfası tasarım hizmetlerini göz önünde bulundurun:

  • Responsive tasarım
  • Dönüşüm izleme kodu
  • Çağrı izleme
  • Pazar araştırması
  • Kullanıcı testi

Bu özelliklerle, açılış sayfası tasarımınızın avantajlarını ve PPC kampanyanızın getirisini en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Örneğin, kullanıcı testiyle, daha iyi sonuçlar elde etmek için açılış sayfanızı hassas laştırabilirsiniz.

508 Uygunluk Tasarımı

Web tasarım ajansınızın sunması gereken kritik bir hizmet 508 uyumluluk tasarımıdır. Bu hizmet, engelli kullanıcıların web sitenize erişebilmesini ve web sitenizi görüntüleyebilmesini sağlar. 508 ile uyumluluk için sitenizin 16 standardı karşılaması gerekir.

UX testi gibi, 508 uyumluluğu da web siteniz için bir denetim, analiz ve öneri içerir. Çoğu durumda, web tasarım şirketleri, uyum sürecinizi hızlandırabilecek önerilerini uygulamayı teklif edecektir.

Uyumsuzluğun olası sonuçları nedeniyle, ekibinizin güvenilir ve saygın bir web tasarım ajansı ile ortak olması önemlidir. Böylece ekibiniz, şirketinizi koruyan doğru ve güncel öneriler aldığınızı bilir.

Hizli Web Tasarımı

Birçok şirket için, bir web sitesi tasarımı veya yeniden tasarımı için aylarca beklemek mümkün değildir. Bu nedenle Vayes dahil olmak üzere daha fazla web tasarım ajansı hızlı web tasarım hizmetleri sunmaktadır. Geri dönüş süreleri ajansa göre değişmekle birlikte, Vayes teklifinizden hareketle en kısa zamanda sizin için yepyeni bir web sitesi sunmayı vaat ediyor.

Hızlı geri dönüş süreleri genellikle daha yüksek maliyetlere dönüşür, ancak hızlı web tasarım hizmetlerimizle düşük maliyetli bir çözüm sunuyoruz. İşletmenize ve markanıza göre özelleştirdiğimiz bir dizi şablon seçeneği sunarak, rekor sürede kişiselleştirilmiş ve benzersiz bir web sitesi sunabiliriz.

Hızlı web tasarımı için bir ajansla ortaklık yapıyorsanız, zaman çizelgenize uyum sağlayabilecek bir ajans seçmeniz çok önemlidir. Son teslim tarihinizi karşılamayan ve işinizi tehlikeye atan bir ajans seçmek yapmak isteyeceğiniz son şey olmalı. Profesyonel ve ne yaptığını bilen biriyle ortak olun.

Neden İşim İçin Bir Web Tasarım Ajansı ile Çalışmalıyım?

İşletmelerin kendi web sitelerinin tasarımlarını şirket içinde yönetmeye çalışması alışılmadık bir durum değildir. Bununla birlikte, çoğu durumda, bir web tasarım ajansı ile özellikle de bir KOBİ olarak ortaklık yapmak daha az güçlük çekmenize yardımcı olur.

Bir web tasarım şirketi ile çalışmanın nedenlerinden bazıları şunlardır:

1. Web Tasarim Ajansi, Endüstri Uzmanliği Sağlar

Uzmanlık bir web tasarım ajansı ile ortaklıkta önemli bir avantajdır. Söz konusu profesyonel web tasarım ajansları web tasarımı konusunda uzmanlaşmış kişiler ile çalışırlar, bu yüzden daha iyi web siteleri tasarımı için en son stratejiler, standartlar ve teknikler hakkında daha fazla bilgi edinmek için diğer ajanslara göre daha fazla zaman ayırıyorlar.

İster bir KOBİ ister bir işletme olun, profesyonel bir web tasarım şirketinin uzmanlığıyla rekabet etmek zordur.

Bu şirketler web sitelerini günlük olarak tasarlayan ve geliştiren deneyimli bir ekibe sahiptir. Bu dış uzmanlık, yeniden tasarımınız, açılış sayfası tasarımınız ve daha fazlası üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir.

2. Profesyonel Web Tasarım Ajansı Özel Kaynaklara Sahiptir

Bir ajansla, şirketiniz tarafından kullanılamayan bir dizi kaynağa erişebilirsiniz. Bu kaynaklar tescilli yazılımdan ajansın şirket içi yeteneğine kadar değişebilir.

Şirketinizin 508 uyumluluğu gibi özel web tasarım hizmetleri arıyorsanız, bu çok büyük bir avantajdır. Ekibinizin bu alanda uzmanlaşmış bir tasarımcı araması ve kiralaması gerekmez. Bunun yerine, bir ajansla ortaklık kurabilir ve web sitenizi uyumlu hale getirebilirsiniz.

Bu gibi örnekler şirketinizin web sitesini geliştirmesi için basit ve sorunsuz bir süreçe nasıl ulaşacağını göstermektedir.

Özellikle bursa gibi bir şehirde Vayes gibi profesyonel bir web tasarım ajansı ile çalışıyorsanız herhangi bir iş listesi oluşturmaktan yazılım uygulamalarını araştırmaya kadar sitenizi değiştirmek için hiç bir adım atmanız gerekmez.

3. Profesyonel Bi̇r Web Tasarim Ajansı Çoklu Hizmet Sunar

Bir web tasarım ajansı çoğu durumda bir dizi farklı hizmet de sunar. Örneğin Vayes, hızlı web tasarımı, web sitesi yeniden tasarımı ve 508 uyumluluğu gibi beşten fazla tasarım hizmeti sunar; bu da web sitenizi oluşturmayı, yönetmeyi ve iyileştirmeyi kolaylaştırır.

Ayrıca Vayes işletmenizin bir web tasarım şirketi ile ortaklık geliştirmesini sağlar.

Güvenilir bir iş ortağıyla, şirketinizin web sitenizi yeniden tasarlamak ve açılış sayfalarınızı optimize etmek gibi ihtiyacınız olan her hizmet için ajanslar arasında hareket etmesi gerekmez.

Bu tür uzun vadeli ortaklık aynı zamanda web sitenizin en son standartlarla güncel kalmasını sağlar.

4. Profesyonel Bi̇r Web Tasarım Ajansı Mali̇yet Noktasında En Veri̇mli̇ Olandır

Bir çok maliyet, personelden ekipmana kadar web tasarımı ile birlikte gelir. Küçük ve orta ölçekli işletmeler için, profesyonel bir web tasarım ajansı ile ortaklık yapmak uygun maliyetli bir seçimdir. Bu özellikle şirketinizin tasarrufunu sağlar, ayrıca yetenekli bir web tasarımcıları ekibine ve kapsamlı hizmetlere anında erişim sağlar.

Bir web tasarım ajansı ile web sitenizin kalitesini etkilemeden maliyetlerinizi düşürürsünüz. İşletmeniz ayrıca, yeni bir ürün geliştirme, yeni bir şehre genişleme veya başka bir ekip üyesini işe alma gibi diğer alanlarda kaydettiğiniz parayı yeniden yatırım yapabilir.

5. Profesyonel Bir Web Tasarım Ajansı Zaman Tasarrufu Sağlar

Finansal tasarrufların yanı sıra, profesyonel bir web tasarım ajansı çalışma zamanınızdan tasarruf edebilir. Web sitenizi yönetmek için küçük bir şirket içi web tasarımcıları ekibiniz varsa, sitenizin yeniden tasarlanmış bir sürümünü başlatmak onlar için zaman alıcı bir iş olabilir.

Başka bir açıdan bakıldığında, şirketinizin bir web tasarımcısı bulup kiralaması zaman alıcı bir iştir. İşletmenizin sadece adaylarla görüşmesi değil, aynı zamanda bölgenize bağlı olarak ve tazminat teklifini zorlaştıran adaylar ile de uğraşmak zorundasınız.

Bir web tasarım ajansı bu zorlukları ortadan kaldırır. Ekibinizin yapması gereken tek şey, işletmeniz için en uygun olanı seçmeden önce araştırma yapmalı ve istatistiklere göre hareket etmelidir.

Bununla birlikte profesyonel bir web tasarım şirketi ile ortaklık birçok etkili fayda sağlar, bu yüzden birçok işletme sahibi benzersiz ihtiyaçları için bir ajans kiralamaya karar verir. Hızlı bir yeniden tasarım veya uyumluluk kontrolü arıyorsanız, bir web tasarım ajansı işletmenize yardımcı olabilir.

Bursada Web tasarım ajansım olarak neden Vayes'i seçmeliyim?

Bir web tasarım ajansı ile ortak olmak istiyorsanız, Vayes'i seçmeniz için birçok neden vardır:

Deneyim: 12 yılı aşkın deneyimimizle birlikte olağanüstü bir tasarımcı ekibine sahibiz. Uzmanlıklarımız ve sektördeki bilgi birikimimizle, işletmeniz için ödüllü ve performans odaklı bir web sitesi geliştirebiliriz.

Sonuçlar: Başarımızı başarınızla ölçeriz. İş ortağınız olarak, web sitenizin yalnızca şirketinizi değil müşterilerinizi de tatmin eden bir tasarımı veya tasarımı için ekibimize güvenebilirsiniz.

Memnuniyet: Müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarız. Bu nedenle, proje yöneticilerimizden web tasarımcılarımıza kadar ekibimizin tamamı, işinizi, ürünlerinizi ve hedeflerinizi öğrenmek için zaman harcıyor.

Teknoloji: Sektörün en ileri teknolojilerinden bazılarını sizlere sunuyoruz. Yapay zeka ve makine öğrenme platformları ile ihtiyaçlarınıza yönelik başarılı veri tabanlı stratejiler oluşturuyoruz.

Sektörün en iyi web tasarım ajanslarından biriyle ortak olmaya hazır mısınız?

Etiketler
  • Web Tasarım
  • Dijital Pazarlama

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Whois; Domainin kayıt ve bitiş tarihi gibi bilgiler başta olmak üzere sahibinin iletişim bilgilerini içeren, domainlerin kimlikleridir.