İnternet Reklamcılığı Yapan Firmalar

Ocak 19, 2020 -

İnternet neredeyse artık ışık hızı ile hareket ediyor. Kullanıcıların bilgi arama ve kullanma şekillerini değiştirdikçe, rekabette bir adım önde olmak ve işletmenizin bunlara ulaşmasını sağlamak gerekliliği her gün daha da artmaktadır.

Vayes Digital, pazarlama ihtiyaçlarınız için özel kampanyalar geliştirebilen tam hizmet dijital pazarlama şirketidir.

Bu yüzden bugün, birçok işletme arama motorlarında üst sıralara ulaşmak için İnternet pazarlama ajansları ile birlikte çalışıyor . Ve daha da önemlisi, bu İnternet pazarlama ve çevrimiçi reklam ajansları onların rahat site ziyaretçileri en uygun maliyetli şekilde ödeme müşterilere dönüştürmek yardımcı olur. Ancak, çevrimiçi reklamcılıkta veya SEO'da yeniyseniz, işletmenizin hedeflerinize ulaşmasına yardımcı olacak bir ajans bulmak zor olabilir. Temel faktörlerden biri son derece önemli hale gelir: deneyim.

Doğrudan bir uzmanla konuşmak isterseniz, +90 212 855 94 04 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Dijital reklam ajansları arasında nasıl seçim yapılır?

Büyük bir reklam ajansı kesinlikle müşterilerinin projelerine ayırmak için çok fazla kaynağa sahip olacaktır. Genellikle yüzlerce çalışanı, yaygın sahaları ve büyük bir şehirdedirler, etkilemek için tasarlanmış ofisleri vardır. Peki bu gün sonunda işletmeniz için ne anlama geliyor? Çoğu zaman sadece bunlar yeterli gelmiyor.

Düşündüğünüz dijital reklam ajanslarının görüntüsüne odaklanmak yerine, ilk olarak sundukları ürünlere daha ayrıntılı bir şekilde göz atmak için biraz zaman ayırmalısınız. Her yıl daha iyi sonuçlar veren web siteleri geliştiriyorlar mı? Geniş bir portföy ve müşteri referansları var mı ? İşinizi iyi anladılar mı ?

Aslında bunlar ajansın işletmeniz için neler yapabileceğinin çok yerinde göstergeleridir. Ve pazarlama stratejinizin başarısı söz konusu olduğunda, bu en önemli faktör olmaktadır.

Dijital pazarlama ajansı ararken, ihtiyacınız olan pazarlama performansını sağlamak için gereken deneyim, müşteriyi anlama altyapısı ve donanımlı bilgiye sahip olmak önemlidir. Söz verdikleri tüm belirsiz sonuçlara ulaşacaklarını varsayarak, en gösterişli olanı seçmeyin. Geçmiş çalışmalarının sonuçlarının açık bir kanıtı olan ve bunu paylaşmak isteyen ajansları öne alın.

Vayes Digital: Deneyimli bir reklam ajansı

Dijital Pazarlama Reklamcılığı

Her geçen gün diğer güne göre daha fazla dijital reklam ajansı doğuyor, yani işine güvenecek birini seçmek giderek zorlaşıyor. Peki harika sonuçlar ve yüksek yatırım getirisi sağlayacak bir ajansı nasıl bulacaksınız ?

Vayes Digital ajansın geçmiş referanslarının ana faktör olması gerektiğine inanıyor. Sorgulayın ve araştırın söze inanmayın işe bakın!

Güçlü bir dijital pazarlama reklam ajansı istiyorsanız , müşterileri sitenize çekme ve satışları artırma deneyimine sahibiz. Müşterilerimizin her biri için, yalnızca birkaç çalışanı olan küçük işletmeler veya ülke çapında marka ve reklamcılık hizmetlerine ihtiyaç duyan büyük şirketler olsun, özel çalışmalar ve stratejiler sunuyoruz. Dijital dünyada varlığınızı artıracak bilgi ve deneyime sahibiz ve en iyi İnternet reklamcılığı sonuçlarını sunabiliyoruz çünkü uzun yıllardır sektördeyiz ve işimizi geliştiriyoruz.

500'den fazla müşteri için neler başardığımızı öğrenmek için kapsamlı portföyümüze göz atabilir yada ofisimizde başarı hikayelerimizi beraber inceleyebiliriz. Geçmiş çalışmalarımızdan gelen performansımızın bizim yerimize sizlere işlerimizi anlatacağına inanıyoruz.

Dijital pazarlama reklam ajanslarından sonuç odaklı kampanyalar

Birçok çevrimiçi reklam ajansı, arama motoru optimizasyonu (SEO) , tıklama başına ödeme (PPC) yönetimi , bağlantı oluşturma, e-posta pazarlama, web tasarımı, sosyal medya kampanyaları, basın bültenleri ve analitiği içeren İnternet pazarlama hizmetleri sunmaktadır . İnternet pazarlamacılığınızda yeniyseniz bu kulağa çok hoş gelse de, bunlar çevrimiçi reklam ajansları için standart seçenekler ve uygulamalar haline gelmiştir.

Vayes Digital'te, yukarıdakilerin tümünü ve daha fazlasını sunuyoruz ve kapsamlı ödüllü İnternet pazarlama hizmetleri listemiz, arama motorlarında üst sıralamalar, artan trafik ve artan dönüşüm oranları da dahil olmak üzere kanıtlanmış sonuçlar veriyor. Bu nedenle olağanüstü çevrimiçi reklam ajanslarından biri olduğumuza inanıyoruz - müşterilerimizin istediği sonuçları alıyoruz.

Hedeflerimiz, sektör, rekabet, müşteriler ve bütçenizi öğrenerek sürecimize başlıyoruz. Ardından, hedeflerinize ulaşmak için bir plan geliştiriyoruz. Vayes Digital ile çalışırken genel, çerez kesici bir pazarlama stratejisi elde edemezsiniz - sektörünüze ve iş modelinize göre uyarlanmış bir strateji oluşturacağız. Bunun herhangi bir çevrimiçi reklam ajansı için önemli bir adım olduğuna ve rakiplerimizin çok sık görmezden geldiğine inanıyoruz.

Kapsamlı bir strateji oluşturduktan sonra, İnternet pazarlamacınız bunu gerçekleştirmek için çalışacaktır. Hedefiniz bir uygulamanın veya yazılımın satışı, olası satışları veya indirmeleri olsun, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabiliriz.

Her şeyden önce, odak noktamız sonuçlardır. Birçok İnternet pazarlamacısı yalnızca trafik çekmeye odaklanır, ancak en iyi reklam ajansları trafiğin mutlaka gelire dönüşmediğini bilir. Etkili olabilmek için site ziyaretçilerinizin müşterilere dönüşmesi gerekir.

Bu yüzden sadece web sitenize trafik çekmek istemiyoruz, aynı zamanda dönüşüm sağlamak istiyoruz. Sonuçta, hiç kimse bir şey satın almazsa veya müşteri olmaya yönelik adımlar atarsa, sitenizi kaç kişinin ziyaret ettiği önemli değildir. Deneyimli ekibimiz, çevrimiçi başarınızı önemli ölçüde artırmak için istediğiniz sonuçları tam olarak nasıl alacağınızı bilir.

Online reklamlarınızın kontrolünü elinize alın

Şimdi İnternet pazarlama stratejinizi artırmanın ve çevrimiçi olarak yeni müşterilere ulaşmanın zamanı geldi. Vayes Digital ile kampanyalarınızın başarılı ve kârlı olduğundan emin olmak için uzmanlık, özveri ve kanıtlanmış mükemmeliyet geçmişine sahip bir online reklam ajansıyız. İhtiyaçlarınız için en iyi reklam ajansı olarak ulaşmak istediğiniz belirli hedefleri belirlemenize yardımcı olabiliriz.

Vayes Digital'in web'den daha fazla yararlanmanıza nasıl yardımcı olabileceğini öğrenmeye hazırsanız, bugün bize ulaşın. Size sunduğumuz hizmetler hakkında daha fazla bilgi vermekten ve bütçenize, ihtiyaçlarınıza ve çevrimiçi pazarlama hedeflerinize uygun özel bir plan oluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Vayes hedefinde;

işinizi büyütme ve genişletme ile sizleri yukarıya taşıyacak İnternet reklamcılığı şirketidir.

Etiketler
  • Dijital Pazarlama

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Özellikle gece sık olarak bilgisayar veya telefon kullanımı yapıyorsanız gece ışığını (Night Light) açmanız gözlerinize fayda sağlayacak ve yorulmanızı önleyecektir.)