SEO (Search Engine Optimization) ile Para Kazananın.

Eylül 25, 2019 -

 

SEO (Search Engine Optimization) ile Para Kazananın.

Web sitenizin tasarımının ne kadar şık ve güzel olduğunun bir önemi yok. Eğer sitenizin SEO optimizasyonları yapılmadıysa siteniz arama motorlarında gözükmez istediğiz anahtar kelimelerde yükselmez. SEO optimizasyonu yapılmamış bir web sitesi olmayan bir web sitesi gibidir.

SEO çalışmaları uzun süren ve disiplin gerektiren bir çalışmadır. Bazen bir kelime için 3 ay yeterli olabilirken bazı kelimeler için bir kaç sene gerekebilir. Sektördeki rakiplerin gücüne oranla çalışmalar planlanıp ilerlemelidir. SEO çalışmaları Reklamlar kadar hızlı sonuç vermez fakat yükselen siteniz arama motorlarında 1. sayfaya çıktığı zaman reklam maliyeti olmadan aynı derecede her zaman sitenizde trafik olur ve satışlar artar.

Eğer isterseniz bir örnek üzerinden gidelim, sizin bir mobilya mağazanız var ve amacınız bu oluşturmuş olduğunuz web sitesiyle koltuk takımı ve yatak odası satışlarında artış yaşamak.

Unutmayın ki internet üzerinde araştırma yapanların sadece ’nun az bir kısmı 2.sayfaya bakıyor.Siteniz 2.sayfadan sonra geliyorsa çok az bir trafiğiniz olabilir ama 2 sayfadan da sonra geliyorsa siteden gelecek olan müşterilere ümit bağlamayın Çünkü kimse 3. sayfaya kadar gelip ürün aramaz. Peki milyonlarca site arasindan kullanıcılar sizin sitenizi nasıl bulacaklar nasıl optimizasyon yapılıcak ?

 

İşte bu sorunun cevabı zaten içeriğimizde saklı. SEO ile biz öncelikle sitenizin analizini çıkarır, 250+ kriterden oluşan optimizasyonları yaparız. Sitenizin optimize işlemleri tamamlandıktan sonra düzenli periyotlar da güncellemeler ve rakip analizleri yaparız.

Bu optimizasyonlar sayesinde rakipleriniz sizden daha fazla satış yapıyor. Size bir sır vereyim mi ? Rakipleriniz siz SEO yapmadığınız için çok mutlular. Çünkü sektördeki pay sadece onlara kaldı. Haydi ne duruyorsunuz sizin sitenizi de arama motorlarında yükseltelim ve rakiplerinize gerçek bir rakip olalım sektörden payımızı alalım.

Şimdi Bize Ulaşmak İçin Tıklayın.



Etiketler
  • SEO

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Adobe kuler kullanarak birbiri ile uyumlu ve ahenli renkleri seçmek çok olaydır.