Sosyal Medya Hizmetimiz Hakkında Merak Ettikleriniz

Ekim 24, 2019 -

Akıllı cihazların yaygınlaşmasıyla birlikte sosyal medya, insanların markanız hakkında en kolay bilgi edinebileceği platform hâline gelmiştir. Markayı araştırırken boş, kullanılmayan, terk edilmiş, kendi kaderine bırakılmış gibi duran bir sayfanın müşterilerinizin karşısına çıkması, markanızın imajını zedeler. İş dünyası için sosyal medya kullanımı artık bir gereklilik hâlinden çıkarak adeta bir zorunluluk hâline gelmiştir.

İhtiyaç duyduğunuz sosyal medya platformlarında markanız için kurumsal bir dil oluşturarak konumlama, reklam verme ve hedef kitle yönetimini sağlama, içerik üretimi, yorum takibi ve raporlama süreçlerini yönetiyoruz.

Bu kapsamda firmanız için;

Dijital Marka Kimliği Oluşturma

Markanıza farkedilebilir ve tutarlı bir marka kişiliği yaratırız.

Sosyal Medya Planlama

Sosyal medya stratejileriniz doğrultusunda markanıza uygun planlar oluşturuyoruz.

Reklam Yönetimi

Reklam ve kampanya kurgularının değerlendirilmesi ve senaryoların üretilmesi

sosyal medya hizmetlerimiz nelerdir

Takipçi İletişimi

Takipçilerinizle rahatlıkla iletişim kurabileceğiniz, müşteri odaklı içeriklerin oluşturulması

Raporlama

Sosyal medya hesabınızın belirli zaman aralıklarında ki süreçlerini takip ederek bir rapor oluşturulması ve gerekli düzenlemelerin yapılması

Sonuç: Ufak ya da büyük her şirket, yeni müşteriler bulmak ve var olan müşterileri ile aralarındaki bağı en üst düzeye çıkarmak için sosyal medyada yerini almalıdır.

Unutulmaması gereken en önemli nokta ise, sosyal medya yönetiminin gözardı edilebilecek kadar basit bir iş olmadığıdır.

Eğer sizde markanızın sosyal medya hesaplarının kurumsal tasarımlar ve güçlü bir dil ile yönetilmesini istiyorsanız, detaylı bilgilere ulaşmak için web sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler
  • Sosyal Medya Yönetimi
  • Dijital Pazarlama

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Özellikle gece sık olarak bilgisayar veya telefon kullanımı yapıyorsanız gece ışığını (Night Light) açmanız gözlerinize fayda sağlayacak ve yorulmanızı önleyecektir.)