Vayes İle Profesyonel Web Tasarım Hizmeti

Mart 27, 2024 -

Günümüzde internet kullanımı her geçen gün artarken, web siteleri de işletmeler ve markalar için vazgeçilmez bir araç haline gelmiştir. Profesyonel web tasarımı, kullanıcı dostu, estetik ve işlevsel bir web sitesi oluşturarak hedef kitleye en iyi şekilde ulaşma ve etkileşim kurma imkanı sunar.

Bu blog yazısında, profesyonel web tasarım önemini, faydalarını ve temel prensiplerini inceleyeceğiz. Ayrıca, başarılı bir web sitesi için önemli noktalara ve profesyonel web tasarım firması seçerken dikkat edilmesi gerekenlere değineceğiz.

En iyi çıkış yapan Web Sitesi Tasarım ekibi ödülü ile Vayes En İyi Web Tasarım Şirketi. Vayes olarak, online işinizi büyütmek için olası satış yaratma ve e-ticaret web sitesi tasarım çözümlerine odaklanan ödüllü bir profesyonel web tasarım şirketiyiz.

Bu İçerik : 26.03.2024 Tarihinde Güncellenmiştir !

Uzman ekibimiz, sizlere potansiyel hedef kitlenize ulaşabilir sonuçlar üretmek adına ve web sitesi tasarım yatırımınızdan geri dönüş sağlamak için en son teknolojiyi kullanır.

Profesyonel Web Tasarım Hizmeti

[youtube::dYBSpG1wukc]

Vayes olarak temel düzeyde bilgilendirici web sitelerinden karmaşık veri açısından zengin uygulamalara ve e-ticaret sitelerine kadar geniş bir yelpazede şirket içi teknik becerilere ve yaratıcı vizyona sahiplik ediyoruz. Hedeflerinizi anlamak ve size uygun çözümler sunmak için ekibinizle birlikte çalışacağız.

Biz Türkiye İstanbul’da bulunan ve profesyonel web tasarım ekibimiz ile üstün müşteri hizmetleri sunmaktan gurur duyuyoruz. Şimdi tüm geçmiş kötü deneyimlerinizi unutun ve sonuç veren bir web sitesi tasarım şirketi ile çalışmaya başlayın.

Duyarlı Web Tasarım ile Tüm Cihazlara Hükmedin

Vayes Digital‘in geliştirdiği her web sitesi, masaüstü bilgisayarlar, tabletler ve telefonlarındaki ziyaretçilerden potansiyel müşterileri yakalamak, satış oluşturmak ve marka gücünü yada değerini artırmak için mobil uyumlu olarak tasarlanmaktadır.

Profesyonel Web Tasarım Nedir ?

Profesyonel Web Tasarım

Profesyonel Web Tasarım, diğer web tasarımlara nazaran daha dinamik ve yönetim panelli çalışmaktadır. Genelde büyük şirketler ve yüksek pazarlamaya sahip olan kişiler bu tarz web tasarım ihtiyaçları duyuyor. E-Ticaret ve Kurumsal web siteleri profesyonel web sitesi alanında yer almaktadır.

Web Sitesi Hız Optimizasyonu ile Özel Web Tasarımları

Her müşterimizin markasını yansıtan, kurumsal bir görünüme sahip, profesyonel ve iddialı bir web sitesi oluşturma amacıyla dijital pazarlama stratejileriyle satışları artırmayı hedefliyoruz, aynı zamanda benzersiz potansiyel hedeflerine ulaşmayı amaçlıyoruz.

Sağlam E-ticaret Özellikleri ile E-Ticarette Uzmanlaşın

Online satış yapmak istiyorsanız, Vayes sizi hedefinize doğru yol aldırmayı amaç edinen bir e-ticaret web tasarım ajansıdır. E-Ticaret web tasarım hizmetleri sayfamızdan daha fazla bilgi edinebilirsiniz, ya da dijital pazardan dönüşüm alan müşterilerimize bir göz atabilirsiniz.

Web Sitesi CMS ile Web Sitesi İçeriğinizi Kendiniz Kolayca Yönetin

Kullanıcı dostu içerik yönetim sistemlerini kendi Know-How'ı ile geliştiren bir ajansın size katacaklarını bir düşünün. Özel geliştirilen milyonlarca sitenin alt yapısında kullanılan free bir sistem kullanmak mı yoksa size özel olan ve sadece istediklerinize konsantre bir çalışma mı? Şimdi bu gerçeği dörerek harekete geçin!

Profesyonel SEO Arama Motoru Pazarlaması ile Arama Ağı Pazarlama Gücü

Güç, dijital pazarlamayı gören ve uygulayabilen işletmelerde! Vayes, tamamen size özel bir dijital pazarlama ajansıdır; trafiği, dönüşümleri ve hedef tamamlamalarını artırmanıza yardımcı olmaya hazırız. SEO ve arama pazarlama ekibimizle tanışmak ister misiniz?

Vayes ile Web Sitesi Projenizi Tartışın - Ücretsiz Tahminler Alın

Vayes Dijital‘deki profesyonel ekip ile ilk tanıştığımızda değerlendirme süreci içinde işe başlamak üzere karar alma aşamasında bu işi bildiklerini anlamıştık.

Çünkü işe başlamadan önce teklif aldığımız tüm firmaların anlattıklarından daha fazlasını bize sundular ve nasıl yaptıklarını da çekinmeden derinliklerine kadar bizler ile sanki bizim ekibimizmişcesine paylaşabildiler bu da bizim güvenmemizi onları seçmemizi sağladı.

Başladık ve kısa bir sürede bahsettikleri tüm dönüşümleri almaya başladık, Hızla "ekibin" bir parçası oldular. Bizi bir müşteri olarak değil iş ortağı olarak görerek, her çalışma kapsamımızda, yeni yaratıcı bakış açısı ve özgün çözümler hakkındaki kapsamlı değerlendirmelerini görebildiğimiz için gerçekten takdir ettik. Güçlü profesyonel, kaliteli harika bir ekip ve tavsiye edebileceğimiz bir web tasarım şirketi!

-Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Hastanesi Dr. Murat Keskin

  • E-Ticaret Web sitesi Müşteri Vaka Çalışması
  • Kişiselleştirilmiş Web Sitesi Tahmininizi Alın

Profesyonel Web Tasarım ekibimiz her web sitesinin benzersiz tasarım ihtiyaçları olduğunu bilir. Hedeflerinize ve markanıza yönergelerinize uyan kurumsal ve son derece profesyonel bir web sitesi tasarlayacağız.

Web Sitesi Ana Çizgi Oluşturma ve Planlama

Her web tasarım projesine, bir ana çizgi tasarım süreci aracılığıyla web sitesi için bir mimari oluşturarak başlıyoruz. Başarı için gereken tüm web sitesi öğelerini düşündüğümüzden emin olmak için yaratıcı dijital pazarlama ekibimizle dirsek teması çalışacaksınız.

Rakip Araştırması

Rakiplerinizi neler yapıyor ya da olması gereken nedir bunu anlamak, onları online da yenmenin önemli bir parçasıdır. Onlar için neyin işe yaradığını anlamanıza ve onlardan daha iyi performans gösterecek bir plan oluşturmanıza yardımcı olacağız.

Ön Yüz (Front-End) HTML / CSS Geliştirme

Sizi sadece yaratıcı bir tasarım sürecine sokmakla kalmayacak, aynı zamanda tüm HTML, CSS ve Javscript'inizi kodlayacak ve web sitenizi tüm cihazlarda hayata geçirecek güçlü ve profesyonel bir ekibimiz var.

Back-End Web Sitesi Yazılımları Geliştirme

İster tamamen özel işlevsellik, veri ithalatı ya da bir CMS uygulamasına ihtiyacınız olsun, Back-End geliştirme ekibimiz ve programcılar meydan okumaya hazırdır. Ve büyük artımız bu ekip tamamı ile bünyemize dahii olarak çalışmaktadır.

SEO Dostu Web Tasarım Kodlaması

Vayes Digital, etkileyici bir SEO deneyimine sahiptir ve Google'dan bu çalışmalarıyla ödüller almaktadır. Peki, nasıl mı? Hemen Google'a "Kurumsal SEO Nedir?" yazın ve göz atın! Tüm SEO bilgimizi web sitemize entegre ederek, web sitesi yayını sonrasında başarılı bir SEO kampanyası için hazırız.

İçerik Stratejisi ve Planlama

İsterseniz içerikleri düşünmeyin, profesyonel ekibimiz bir içerik planı geliştirmeye ve stratejiyi uygulamanıza yardımcı olmaya hazır. İşi size anahtar teslimi olarak sunalım; içerik planlamak veya yazmak konusunda ihtiyacınız olursa, satış ve sonuçları yönlendiren içeriğe odaklanarak bu işi sizin için başarıyla gerçekleştirelim.

CMS Kurulumu

Kesinlikle free bir içerik yönetim sistemi kullanmadan, gelişmiş bir CMS olan Vayes ürünü Vstart ile başlayarak, e-Ticaret CMS platformlarına kadar geniş bir yelpazede CMS uygulama uzmanlığına sahibiz. İşinizi doğru yönde yönlendirebilmek için hazırız.

Eğer profesyonel bir web tasarım şirketi arıyorsanız, bir şirketi diğerinden daha iyi kılan faktörler nelerdir? Hangi firma en iyisi olarak değerlendirilebilir? Eğer bir e-ticaret web sitesi geliştiricisi arıyorsanız, onların e-ticaret geliştirmede uzman olup olmadıklarını nasıl anlarsınız?

Vayes Digital, deneyimli bir işletme sahibi olarak, sizin gibi müşterilere bu konularda danışmanlık yapmaktadır. İnternetin iç işlerine hakim olmanızı bekleyemeyiz ve bu konularda bilgi edinmek için zamanınız olmayabilir.

Bu nedenle, iyi bir web tasarım şirketi bulabilmek için ne yapmanız konusunda sizlere rehberlik edebiliriz. Bu makale sizin gibi kişiler için yazılmıştır. Amacımız, okuyuculara bir profesyonel web tasarım şirketi seçerken nelere dikkat edeceklerine hızlı bir genel bakış sunmaktır.

Profesyonel Web Tasarım Şirketi Seçerken Dikkate Alınması Gereken Ana Noktalar:

  • Web tasarım şirketi / tasarımcı deneyimi tecrübesi nedir ?
  • Önceki çalışmaları ve portföyü sizin istediğiniz gibi mi ?
  • Takım üyelerine bir göz attınız mı ?
  • Ofis yeri nerede ? lokasyon değil vizyon ?
  • SEO / pazarlama yetenekleri var mı ?
  • Referanslar sizi ikna etti mi ?
  • Web sitesi proje fiyatlandırması nasıl ?
  • Oluşturdukları web sitelerinin türü nelerdir ?

İyi bir başlangıç yapmak üzere hareket ederek bunu başarmanın ilk adımı, deneyimi kanıtlanmış güçlü bir şirket bulmaktır. Şirketin en az 5 yıldır sektörde olduğundan ve ekibinin üyelerinin deneyime sahip olduğundan emin olmanız gerekir.

Bir web tasarım şirketi ararken bir diğer kritik faktör, şirketin sadece bir kişi değil, bir geliştirme ekibi olduğundan emin olmaktır. Ev örneğine geri dönersek, bir kişi evinizi inşa edecek olsaydı, tam olarak demek istediğimiz sonuç bunu gösterecektir.

İyi bir iş ortaya çıkarmak için çok iyi bir ekibe ihtiyaç vardır. Bir web sitesi oluştururken, bir grafik tasarımcıya, bir programcıya ve bir arama motoru optimizasyon yöneticisine ihtiyacınız olacaktır.

Sitenizde çalışan farklı beceri gruplarına sahip birden fazla kişi olması, web sitesinin mümkün olan en iyi şekilde geliştirilmesini ve profesyonel, kurumsal olmasını sağlamaktadır.

Bilindik bir örnekle ev inşa etmek gibi, bunları tamamlamak için çeşitli işleri yapabilecek ve ustalara yani uzmanlara ve becerilere ihtiyaç vardır.

Bu örnekle demir işleri yapan kişi elektrik işini yapmaz; elektrikçi kablolama işini üstlenir, marangoz ahşapla çalışır ve tesisatçı boru döşer gibi düşünülebilir. Tüm bu uzmanlar, parçalarının toplamından daha büyük bir nihai ürünü ortaya çıkarmak için bir araya gelirler.

Profesyonel Web Sitesi Proje Portföyü

Bir şirketin web tasarım portföyü, şirketin işletmeniz için istediğiniz web sitesi türünü geliştirdiğini kanıtlamanın en iyi yöntemidir. Bize başvuran birçok müşterimiz diğer firmalardan da teklif almaları ve tam istediklerini görmeleri için önemli bir konudur.

Teklif aldığınız web tasarım şirketleri tam olarak istediğiniz gibi bir web sitesine sahip mi? Eğer değilse, bir daha düşünün ve değerlendirin. Alacağınız sitenin ucuza gelmesi sizin için bir risk olabilir; belki aynı işe birden fazla kez ücret ödeyeceğiniz için daha da zararda olabilirsiniz, özellikle özel bir web sitesi geliştirmek istiyorsanız. Çalışmalar için portföylerinden benzer özelliklerin veya daha önceki çalışmaların kanıtlarını görebilmelisiniz. Çünkü kendinizi anlatan bir web sitesi ortaya çıkacak ve kendi işinizi anlatacaksınız.

Diğer alternatif ise kullanıcıların satın almalarına izin veren bir e-ticaret sitesine ihtiyacınız varsa, seçtiğiniz şirketin daha önce e-ticaret web siteleri geliştirdiğinden emin olun. Tasarımlarına bakın ve çalışmanın web siteniz için istediğiniz stil olup olmadığını görün.

İyi bir web sitesi satın almayı düşünüyorsanız asla bir profesyonel bir web tasarım firmasından portföyünü görmekten çekinmeyin. Bir şirketin geçmişte oluşturdukları web sitelerine ilişkin örneklerde size yol göstermesi sorun yaşamamalıdır.

Her sektörde olduğu gibi, web tasarım sektöründe de, profesyonel web tasarımları için çok düşük bütçelerle teklif alan ve bu rakamlarla web sitesi yapmayı deneyen web tasarım şirketleri bulunmaktadır.

Ancak gerçek ne yazık ki bu şekilde işlememektedir. Profesyonel bir web sitesi yapımı veya tasarlanması standart bir yapı içerisinde değerlendirilirse, istenilen "profesyonelliğe" nasıl ulaşılabilir?

Bu kısımda isterseniz profesyonellik kavramını genişletelim;

Profesyonel Web Tasarım Firmasında İşinde Uzman Olmak

Şunu dile getirmek önemlidir, her şeyden önce, profesyonellerin uzmanlık bilgileri bulunmaktadır. Bu bilgiler akademik niteliklere sahip olabilir veya alaylı şekilde elde edilmiş olabilir. Profesyoneller, daha önceki deneyimlerinden ötürü zengin bilgiye ve iyi becerilere sahip olmuşlardır.

Şunu unutmadan hareket ederler ki her zaman (konumuna göre en üst düzeyde bile) yeteneklerini geliştirmeye ve kendilerine artı değer katmaya kararlıdırlar.

Ben tamamım düşüncesi onlara çok uzaktır ve bilgi ve becerilerini sürekli update ederler, böylece her zaman mümkün olan en iyi ve en güncel işi sunabilirler. Özetle aldıkları işleri uzmanlık yetkinlikleriyle çözüme ve sonuca ulaştırmaktadırlar.

Profesyonel Web Tasarım Firmasında Güvenilirlik Kavramı

Profesyonel firmalar güvenilirdir. Verdikleri sözleri yerine getiremedikleri durumlar olabilir; evet, birçok sebep ile her şey olabilir. Ancak bu durumda dahi gerekeni yaparak karşı taraflara durum hakkında açık bilgi sağlayarak güven konusunu kırmadan hareket ederler. Bu sorunu düzeltmek için bütün çabayı ortaya koyarlar ve sonuna kadar giderler. Odaklanmaları ise işe mazeret değil, çözüm getirmek olur.

Profesyonel Web Tasarım Firmasında Dürüstlük Kavramı

Profesyonellerin dürüst olması ve bütünlüğünü göstermesi hayati bir öneme sahiptir. Sözlerini tutuyorlar. Bir proje veya iş, uzmanlık alanının dışındaysa, itiraf etmekten korkmazlar. Değerlerini hiçbir zaman ödün vermezler; daha zorlu bir yol izlemesi anlamına gelse bile, doğru şeyi yaparlar.

Profesyonel Web Tasarım Firmasında Sorumluluk Kavramı

İşinde profesyonel olanlar sorumluluk sahibidirler. Hata yapmak insanlara özgü bir durumdur ve bu durum oluşsa bile işi bırakmazlar. Hata yaptıklarında, söylediklerinden ve yaptıklarından her zaman sorumlu olduklarını bilir, durumu çözmek için odaklanırlar. Eğer zıt veya ters bir durum ortaya çıkarsa, kızmak ya da üzülmek yerine duygularını istedikleri düzeyde tutarak sakinleşirler ve o iş üzerinde kalarak sonuca doğru gidebilirler.

Profesyonel Web Tasarım Firmasında Öz Disiplin Kavramı

Zaman planlamasından işin organizasyonu gerçek profesyoneller tarafından üretilmektedir. Kendi iş alanlarında başarılı düzenlemeler oluştururlar. Hangi işe ne zaman başlayacaklarını ve projelerinin adımlarını önceden tespit eder, bir harita oluşturur ve işleri takip ederler. Özellikle stres altında çalışma durumu çok kritiktir ve profesyoneller, bu yoğun iş temposunda veya baskı altında dahi profesyonelliklerini sürdürebilirler.

Profesyonel Web Tasarım Firmasında Saygınlık Kavramı

Profesyoneller etrafındakilere karşı son derece nazik, kibar ve saygılıdırlar. Tam profesyonel olarak etkin şekilde EQ kavramı ile duygusal zeka göstererek ve başkalarının duygu ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak hareket ederler.

Profesyonel Web Tasarım Firmasında İletişim Kavramı

Profesyonel birini gördüğünüzde dinlediklerini ve gözlem yaptıklarına şahit olacaksınız. Olumsuzlukların yoğun olduğu bir günde, bir çalışanının, meslektaşının, ekip arkadaşının veya müşterisinin davranış biçimleri ile negatif etkilemesine izin vermezler. Profesyonel işlerde ve yaşamda bu kısım önemlidir. Profesyonellerde her zaman bir güven havası ve duruşu devam etmektedir.

Evet bu özelliklere sahip bir web tasarım yapan işletme arıyorsanız dikkatli okumaya devam edin.

Bugün görüyoruz ki halen web tasarım yaptırmak isteyen müşteriler ne yazık ki bu tür sorunlu durumlarda kalıyorlar. Çoğu zaman müşterilerin yaşadığı bu durumların sebebi aslında kendi tercihleri oluyor.

Nasıl Mı?

Örneğin, şu anda dokunabildiğiniz bir ürünü alacaksınız. Bu ürünü görebiliyor ve eksikliklerini, fazlalıklarını hissedebiliyorsunuz.

Web Tasarım Hizmetinde Bu Durum Mümkün Mü ?

Bir alıcı olarak dokunabildiğiniz ürünü alarak kontrol edebiliyorsunuz. Web sitesi yapımı hizmeti sağlayan firmalarda da bu durumu kontrol edebilmeniz mümkün. Sadece fiyat odaklı değil, işin detaylarına odaklanabilirseniz, bu resim açık şekilde sizlere de görünebilir. Ya da bu çalışmalarla uğraşmak istemiyorum; ne zamanım var, ne de buna ayıracak iş gücüm, diyorsanız işi uzmanına teslim edebilirsiniz.

Yeni bir web tasarım yaptırmak isteyen pek çok küçük veya orta boy işletme sahibi, "Şirketinizi farklı kılan nedir?" ve "Neden yüzlerce yerine neden binlerce harcamalıyım?" sorularını soruyoruz.

İnternette bir iş kurmaya veya çevrimiçi bir pazarlama kampanyası yapmaya başladığınızda, öncelikle internetin çok değerli ve önemli bir reklamcılık yöntemi olduğunu fark etmelisiniz.

İşinizi düşük maliyetli bir televizyon reklamıyla sunmak istemediğiniz gibi, "ucuz" bir web sitesi geliştirmeye çalışmamalısınız. Bu durumu bir kanal seçimi olarak değerlendirin siz hangi kanalda olmayı hedefliyorsunuz ?

Ulusal Bir Kanal Mı Yoksa Yerel Bir Kanalda Mı?

Rekabet güçlüdür ve amatör web siteleri tüketiciler ve profesyoneller tarafından hissedilir, güvenilirlik (en azından göze bu şekilde görünen) bir şirket arayan potansiyel alıcılar tarafından göz ardı edilmemektedir.

Düşündüğün ve olmak istediğin kadar büyüksün.

Unutmayın, online olarak şirketinizi profesyonel bir web sitesiyle çok profesyonel bir şirket olarak sunabilirsiniz. Küçük bir işletmeniz olabilir, hatta evde çalışabilirsiniz, ancak profesyonel bir web sitesi şirketinizin en üst düzeyde olduğu izlenimini verebilir. Bu pazarlama fırsatını avantajınıza kullanın ve web sitenizi en iyi şekilde profesyonelce hazırlayın!

Kaliteli ve Kurumsal Görünmek Elinizde

Hepimiz biliyoruz ki değer, maliyetten daha önemlidir. Size 10.000 TL'lik bir web sitesinin 100.000 TL'lık bir geri dönüş vereceğini ya da 1000 TL'lik bir web sitesinin 10.000 TL'lık bir geri dönüş getireceğini söylemiş olsaydım... hepimiz kararın ne olacağını çok iyi biliyoruz :)

Tasarım ve pazarlama alanında deneyimli profesyonel bir şirket tarafından tasarlanan bir web sitesi her zaman amatör bir web sitesinin ötesine geçecektir.

Profesyonel Web Tasarım Fiyatları

Şirketinizin web sitesini sıfırdan kurmak veya yenilemek istiyor olabilirsiniz, muhtemelen bu çok yaygın olan fiyat sorusunu merak ediyorsunuzdur - 2024'te web tasarımının maliyeti nedir? 10.000 TL 'dan 100.000 TL' a kadar değişen profesyonel web tasarım fiyatları ile web tasarımının maliyetini etkileyen çeşitli faktörler vardır.

Web Sitesi ÖzelliğiPeşin Web Sitesi Maliyeti
Web Sitesi Etki Alanı Uzantıya Göre Değişiklik Gösterebilir.
Web Sitesi Barındırma Sunucu Özelliklerine Göre Değişiklik Gösterebilir.
SSL Sertifikası SSL Türüne Göre Değişiklik Gösterebilir.
Web Sitesi Şablonu veya Teması İstenilen Arayüze Göre Değişiklik Gösterebilir.
E-ticaret İşlevselliği İçeriğe Göre Değişiklik Gösterebilir.
Web sitesi içeriği İçeriğe Göre Değişiklik Gösterebilir.
Uygulamalar ve Entegrasyonlar Uygulama ve Entegrasyona Göre Değişiklik Gösterebilir.
SEO ve Pazarlama Özel Teklif Çıkarılması Gerekmektedir.

Müşteri Servisi

Profesyonel Web tasarım şirketiniz ile iletişim halinde kalmak, web sitenizi geliştirirken çok çok önemlidir. Daha küçük bir şirket ya da bir yaşam için web tasarımı yapmayan biri ile, zaman zaman değişiklikler yapmak, güncellemeleri yapmak ve hatta bir projeyi beklentilerinize ulaştırmak zorlaşır.

Profesyonel Web Tasarım Ve İçerik Arasındaki Bağ

En temel haliyle içerik , kullanıcıların tükettiği materyaldir. İçerik kelimeler, resimler, video ve ses şeklini alabilir. Tasarımın o içeriğin sunumu olduğu ve insanların o anda nasıl hissettiklerini etkilediği , insanların bilişsel olarak tükettiği somut malzemedir. Müşteriler ve hatta tasarımcıların kendileri arasında yaygın bir yanlış anlama, tasarım ve içeriğin bir ve aynı olduğudur. Hal böyle olunca da tasarımcının işinin nerede bittiğini bilmek inanılmaz derecede zorlaşıyor. Çoğu profesyonel web tasarımcısı, video içeriği oluşturmanın kendi işi olmadığını kabul eder, ancak aynı zamanda yazılı içerik üretimine de sapabilir. Tasarımcı, projenin bu temel yönünü sunacak uzmanlığa ve kaynaklara sahipse bu bir sorun değildir, ancak çoğu zaman yoktur ve müşterileri de yoktur. Gerçek şu ki, tasarım ve içerik tamamen ayrıdır . Bu nedenle, profesyonel web geliştirme sürecinde görsel tasarımın yanında içeriğe de yer verilmesi zorunludur.

Profesyonel Web Tasarım Nedir ?

Profesyonel Web Tasarım , diğer web tasarımlara nazaran daha dinamik ve yönetim panelli çalışmaktadır. Genel de büyük şirketler ve yüksek pazarlamaya sahip olan kişiler bu tarz web tasarım ihtiyaçları duyuyor. E-Ticaret ve Kurumsal web siteleri Profesyonel web sitesi alanında yer almaktadır.

LÜTFEN SİLMEYİNİZ! Bu formatın dışarısında kalan içeriklerinizi bu alan üzerinden düzenleyebilirsiniz.

Profesyonel Web Tasarım Ajansı

İstanbul / Beylikdüzü'nde bulunan uzman kadromuzla hizmet verdiğimiz ajansımızla siz değerli müşterilerimize profesyonel web tasarım hizmeti sunmaktayız.

Profesyonel Web Tasarım Ajansı Vayes İle Çalışmanız İçin Birkaç Neden

Sağlam ve güçlü bir varlık oluşturmak için profesyonel bir web tasarım şirketinin sunduğu tüm hizmetleri göz önüne almalısınız. Vayes Digital sizlere, kullanıcı dostu, yüksek trafikli, göze hitap eden, bir web sayfası oluşturmanın getirdiği güçlük ve olağan dışı durumlarla ilgilenecektir.

  • Profesyoneller Sorunsuz, Erişimi Kolay Bir Site Sağlar

Bir web sitesi geliştirmek bir yana dursun, istediğiniz gibi çalışmasını ve bunu sürdürülebilir olmasını sağlamak ayrı noktalardır. Örneğin, web sitenizde dolaşırken farklı tarayıcılarda resimlerin doğru yüklenmediğini görürsünüz, bu konu hakkında bazen yapılacak şeyin ne olduğunu bilemezsiniz. İşte bu noktada Vayes, sizlere alanında profesyonel çalışanları ile her daim sorunların üstesinden gelebileceğini gösterebilir.

  • Yaratıcılıktan Yararlanın

Profesyonel web tasarım şirketleri, yaratıcılıkları ve profesyonel deneyimleri boyunca geliştirdikleri beceriler sayesinde web sitelerinizi özelleştirebilirler. Örneğin, yeni başlayanlar ve amatörler, web sitelerinin artık sahip olabileceği birçok özelliğin farkında olmayabilir ve trendlerden habersiz kalabilirler. İlgi çekici ifadeler, başlıklar ve iyi bir şekilde konumlandırılmış bağlantılar gibi bu ve bunun gibi özelliklerden sadece birkaçıdır.

Profesyonel bir web tasarım şirketi, web sitesinin genel tasarımının dışına çıkmadan alışveriş sepeti, ödeme butonları, sosyal medya ikonları ve daha fazlası gibi özellikleri nereye konumlandıracağını bilir. Ayrıca, web sitenizi benzersiz tutarken trafiği artırmak için ne gerektiğini de anlarlar. Bir web tasarım şirketinin teknik ve yaratıcı bilgisine yatırım yapmak, siteye gelen trafiği oldukça arttırmaya yardımcı olacaktır.

  • Trendler Bizden Sorulur

Web tasarım trendleri, müşterin isteklerini karşılamak için her zaman değişiyor ve yerini yeni özelliklere bırakıyor. Örneğin, çoğu tasarımcının takip ettiği güncel trendlerden biri düz tasarımdır. Bu tasarım, birden fazla görüntüye yer vermediği gibi, temiz ve basit bir formatta bulunur. Resimlerle dolu olan bir web sitesi site hızını oldukça yavaşlatacaktır. Bu durum mobil kullanıcıları oldukça hayal kırıklığına uğrattığı ve potansiyel olarak sadık müşterileri uzaklaştırabileceği görülmektedir.

Profesyonel Web Tasarımı İçin Doğru Renkler Nasıl Seçilir?

Web tasarımında renk seçimi, web sitesinin amacına, hedef kitlesine, marka kimliğine ve kullanıcı deneyimine göre değişebilir. Renkler, web sitesinin kullanıcılarda uyandırdığı hisleri ve duyguları etkileyebilir. Örneğin, koyu yeşil, gök mavisi ve kömür grisi renkleri sorumluluk sahibi, güvenilir, mesuliyetli ve sadık hislerini uyandırabilirken, altın sarısı renkli web siteleri güneşin altında hissettiren, konuksever, rahat ve konforlu hisler uyandırabilir.

Renk seçimi yaparken, çok çeşitli renk tonları kullanırken dikkat etmek gerekiyor. Eğer birbirine zıt renk tonlarını tercih edecekseniz çeşitliliğin dozunu ayarlamalısınız. Arka plan renklerin sade olmasına dikkat edin. Renk seçiminde canlılığı ayarında kullanın. Çok parlak ve mat renklerin birbiriyle yan yana kullanılması da dikkat dağıtabilir.

 

 

Etiketler
  • Web Tasarım
  • Videolu Blog
  • Popüler Bloglar

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Whois; Domainin kayıt ve bitiş tarihi gibi bilgiler başta olmak üzere sahibinin iletişim bilgilerini içeren, domainlerin kimlikleridir.