Google Reklam

Ekim 07, 2019 -

Google Reklam 

İnternetten yeni müşteri edinimi sağlamanın en etkili yollarından biri Google reklamları..

Hedef potansiyel müşterinizin bir ihtiyacı oldğunda eskiden bir bilene soralım bu işi kim yapar yada bunu nereden almalıyım vb. sorularınızın bileni haline dönmüş ve bazen Google amca, yada hz. Google olarak ta nitelendirilen arama motoru pazarlama sistemi.

Eskiden nasıl yaptığımızı bize hızla unutturup günümüz dünyasında mobil akıllı cihaz yayılımının da katkıları ile gelecek burada şekilleniyor.

Şimdi düşünün en yakın arkadaşınızın özel bir gecesinde ihtiyacınız olan bir ayakkabı arıyorsunuz bunun için aklınızda birşeyler var, ilk olarak mağaza mağaza gezmeden hemen telefonunuzdan "kırmızı topluklu ayakkabı" vb. gibi bir arama yaparak sonuçları inceleyerek ve hatta beğendiğiniz ayakkabıyı internetten Google Reklamları ile bulup sepete atarak işinizi hızla tamamlayanlardan olabilirsiniz.

Google ın tartışılmaz büyük bir gücü olduğunun farkına varanlardan mısınız yoksa gelenekselcimisiniz ?

Artık tarafınızı seçme zamanı geldi de geçiyor bile, siz karar verene kadar sizin ile aynı kategoride belki daha az tecrübesi olan ama dijital pazarlamayı keşfetmiş biri sizin potansiyel müşteriniz ile iletişime geçti bile..

Dijital Pazarlama ile gücüne güç katmak için hemen bizlere ulaşabilirsiniz. +90 212 855 94 04

Etiketler
  • Google Adwords

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Instagram'da en verimli etkileşim alacağınız saatler sabah 07:00 - 09:00 arası ve akşam 19:00 ile 24:00 arasıdır. İnsanlar ilk uyandığında Instagram'a bakar. İşten gelip dinlendikten sonra da aktif olarak sosyal medyayı kullanır.