İhracatta Web Tasarımın Önemi

Şubat 27, 2019 -

İhracat, imal edilmiş ürünün üretildiği ülkeden başka bir ülkeye satışı iken ithalat da başka bir ülkede imal edilen bir ürünün satın alınmasıdır. İkisine birlikte Dış Ticaret diyoruz. Kişiler ve Tüzel Kişiler ihracat ve ithalatta hassas davranmak durumunda kalırlar. Çünkü belirli araştırmalar ve incelemeler yapılmadan çalışacağınız firmayı belirleyemezsiniz.

Günümüzde birçok dış ticaret firmasının web siteleri mevcuttur. Dolayısıyla ithalat ve İhracat için Web Sitesi çok büyük önem taşır, bu bağlamda da firmanın dünyaya açılmasını sağlayan bir anahtardır. Web Sitesi bir firmanın gelişmesine, ilerlemesine, satışlarını yükseltmesine, tanınır hale gelmesine ve daha birçok alanda maliyetleri düşürerek firmanın karlılığını arttırmanın en uygun seçeneğidir. Şöyle düşünebilirsiniz: 7 Gün 24 Saat hiç kapanmayan bir web siteniz (iş yeriniz) var, örneğin gece yarısı bir müşteri Web Sitenizi ziyaret ederek ürün kataloğunuzu inceleme fırsatı bularak gündüz de firmanızla iletişime geçerek sipariş verebilecektir. Bu özellik son zamanların fazlasıyla tercih edilen bir seçeneğidir.

Dünya düzeninde sizin de bir Dijital Ofisiniz olacak sınır olmadan ve çok uygun şartlarda reklam – tanıtım – dünyanın her yerinde görünürlük – böylece yeni pazarlarda oluşturarak yeni kitlelere ulaşabilmenize büyük bir fayda sağlayacaktır. Kısaca ihracatta web tasarımı hayati önem taşımaktadır.

Ayrıca, bir web sitenin tasarım aşaması ve pratik kullanımı olması büyük önem taşır, çünkü insanlar pratik olmayan, zorlayıcı olan karmaşık olan siteleri kullanamazlar. Bunun yanında Google ve diğer arama motoru optimizasyon sistemleriyle tanınırlığınızı yükselterek daha üst sıralarda yer alarak insanların, firmaların, size daha kolay ulaşmasını sağlayabilir, diğer firmaların birkaç basamak ilerisinde olarak müşteri potansiyelinizi yükseltmiş olursunuz.

Vayes Dijital olarak biz her müşterimize ihtiyacını karşılayabileceği ve kendilerini özel hissedebilecekleri web tasarımlar yaparak pratik kullanımlı, görsel zenginliğe sahip müşteri grubuna hitap edebilecek bir düzende ve arama motoru optimizesi bulunan Web Sitesi ve Tasarımı yapmaktayız.

Siz de bahane değil çözüm üreten profesyonellerden oluşan bir ekiple çalışmak isterseniz Vayes Dijital’e Türk kahvesine davetlisiniz.

Etiketler
  • Web Tasarım

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Instagram'da en verimli etkileşim alacağınız saatler sabah 07:00 - 09:00 arası ve akşam 19:00 ile 24:00 arasıdır. İnsanlar ilk uyandığında Instagram'a bakar. İşten gelip dinlendikten sonra da aktif olarak sosyal medyayı kullanır.