Kreatif Web Tasarım Ajansı

Nisan 03, 2020 -

Kreatif web tasarım ajansı mı arıyorsunuz? Vayes kreatif web tasarım ajansıyla güçlü, modern ve minimalist kreatif tasarımlara sahip olabilirsiniz.

Her işletmenin, müşterilerin ihtiyaç duydukları bilgileri bulabilmelerini sağlamak ve birçok durumda müşterilerin çevrimiçi ürün satın almalarını sağlamak için bir web sitesine ihtiyacı vardır.

Profesyonel bir ajansın bu tür bir web sitesini geliştirmesine yardımcı olabilecek şablonlar ve araçlar olsa da, genellikle yalnızca Vayes gibi kreatif bir ajans, istenen sonuçları yönlendirebilecek uzmanlığa sahiptir.

Bugünün web tasarımcıları, müşterilerin ilgisini çekmek için web sitesini oluşturan sayfaların farklı bölümlerine hangi tasarım öğelerinin ve renklerinin ekleneceğini tam olarak bilmek konusunda uzmanlaştıklarını söyleyebiliriz.

Bu nedenler web tasarımı daha sofistike hale geldikçe, çeşitli endüstriler için web siteleri oluşturabilen uzmanlar ve farklı bir çok yetkinliğe sahip web tasarım ajansı ortaya çıktı.

Kazanç getirmesi muhtemel çevrimiçi mevcudiyete ihtiyaç duyan işletmeler için, bir web sitesinin geliştirilmesi için harcanacak sermaye ve zaman, etkileri bakımdan bir web sitesi için kesinlikle buna değer.

Ancak, işletmenizin sitesini tasarlamak için uzman ve yaratıcı bir tasarımcı ekibine sahip kreatif ajans ile çalışmak günümüz dijital ekosisteminde oldukça önemli bir konudur. Bu nedenle, Vayes olarak beklentileri karşılama ve aşma yeteneğimizle gurur duyuyoruz.

Güler yüzlü, güvenilir ve birebir müşteri hizmetlerimiz ile birlikte sizlere güçlü çevrimiçi ürünler sunuyoruz. Daha fazla bilgi için bizler ile çevrimiçi iletişim kanallarımızdan veya +90-212-855-9404 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Vayes Kreatif Web Tasarım Ajansı

Kreatif Ajans İle Dijital Ajans Arasındaki Temel Farklar Nelerdir?

Tasarım geçmişten günümüze dek gerek geleneksel gereksede dijital reklamcılığın en önemli parçalarından biri olarak ön planda yer almaktadır.

Güçlü bir logo, çarpıcı bir başlık veya göz kamaştırıcı renkler olsun, tasarım reklamların en önemli özelliklerinden biridir. Bu sebeple rekabetin gittikçe sertleştiği günümüzün reklamcılık ortamında da kreatif ajansların gelişmeye devam etmesi hiç şaşırtıcı değil.

Çoğu zaman, kreatif ajans kimliği diğer ajanslar tarafından göz ardı edilir. Bunun iyi bir örneği dijital ajanstır. Çevrimiçi reklamcılığın yükselişi dijital ajansları reklamverenler tarafından en çok aranan hizmetlerden biri haline getirmiştir.

Bu tür bir farklılık da reklam verenler arasında kampanyaları için ne tür bir ajans kullanmaları gerektiği konusunda büyük karışıklıklar yaratır.

Peki bir yaratıcı ajans ile dijital ajans arasındaki temel farklar nelerdir? Bu soruya cevap vermeden önce, önce iki ajansı tanımlayalım.

Bir Kreatif Ajansın Tanımı Nedir?

Kreatif ajanslar tasarıma odaklanır ve istenen işi tam olarak uygulamak için genellikle reklam pazarlama danışmanları gibi dış ortakları kullanırlar.

Yukarıda da belirtildiği üzere çoğu zaman, kreatif ajanslar baskı tasarım hizmeti gibi tasarımın ön planda olduğu hizmetler sunarlar. İyi kreatif ajanslar genellikle “marka uzmanları” olarak da bilinir.

Bununla birlikte pazarlama ve ürün tasarımında üstün bir mükemmeliyetçi özellik taşırlar. Özellikle, harika logolar, kartvizitler tasarlamak ve uyumlu bir markalaşma hissi elde etmek için ilk başvurulacak yer olarak bilinirler.

Kreatif ajanslar pazarlama stratejisi yerine yaratıcı ekibe odaklanır. Bununla birlikte gelişmiş kreatif ajanslar genellikle yaratıcı yönetmenlere odaklanan iş geliştirme araçları ve grafik tasarımcılarla doludur.

Vayes, gelişmiş bir kreatif ajansın çok iyi bir örneğidir, sadece web sitemizin sayfalarını kontrol ederek, yaratıcı yeteneklere ne kadar vurgu yaptığımızı göreceksiniz.

Dijital Ajansın tanımı nedir?

Bir dijital ajans, ekran tabanlı ürün ve hizmetlerin yaratıcı, stratejik ve teknik gelişimini sağlayan bir şirket olarak tanımlanıyor.

Tam hizmet bir dijital ajans, müşterilere arama motoru pazarlaması, çevrimiçi reklamcılık, web tasarımı ve geliştirme veya e-ticaret danışmanlığı sunabilir.

Tam Hizmet Dijital Ajansın Önemi

Tam bir dijital ajansın ne olduğunu bilmek neden önemlidir? Çünkü tam hizmet vermeyen dijital ajanslar danışman olarak işlev görür ve üretim bölümünü dış kaynak olarak kullanır. Ancak bazı iyi ajanslar bu modeli oldukça başarılı şekilde kullandığından bu modelin mutlaka kötü bir şey olduğu anlaşılmamalıdır.

Bununla birlikte, danışmanlığa odaklanan ve geri kalanını dışarıdan temin eden bir ajansa kıyasla kurum içinde her şeyi tek elden yapan bir şirketle çalışmak istiyorsanız yapacağınız seçim bu kritere oldukça bağlı olacaktır.

Birçok reklamveren şirket, günümüzde çevrimiçi reklamcılığa yavaş yavaş daha fazla odaklanmaktadır. Bunu yapmaları için de çok iyi nedenleri var. Bunlardan bazıları şu şekilde sıralanabilir;

  • Sosyal medya devi Instagram’ın aktif olarak 600 milyondan fazla kullanıcısı bulunmakta
  • Snapchat, Aralık 2016'dan bu yana günlük 150 milyondan fazla aktif kullanıcıya erişmiş durumda
  • Her gün 500 milyondan fazla tweet twitter kullanıcıları arasında paylaşılmakta

Bu sosyal medya devlerinin istatistikleri kesinlikle göz kamaştırıcı olsa da, bu devler dahi en büyük kullanıcı veritabanına sahip değiller.

Bu onur, çevrimiçi olarak 1.86 Milyardan fazla kullanıcısı olan Facebook'a aittir. Bununla birlikte e-posta pazarlamanın halen etkin bir satış kanalı olduğunu düşünüyor musunuz ?

Eğer cevabınız evet ise dünya çapında 2.6 milyardan fazla e-posta kullanıcısını kaçırmayacaksınız.

Benzer şekilde video reklam stratejisi hakkında soru işaretleriniz varsa video reklam kullanan işletmelerin yüzde 76 sının video reklam kullanımının iyi bir YG sağladığına inandığını bilmelisiniz.

Yukarıda verilen verilerden hareketle reklamverenlerin günümüz dijital ekosisteminde etkili bir pazarlama stratejisi yürütmeleri söz konusu olduğunda yardım için dijital ajanslara başvurmaları gerekmektedir.

Dijital reklamcılık size en büyük kitleyi sunmakla kalmaz, aynı zamanda düşük maliyetli, istatistiksel veriye dayalı hedef kitlenizi tanımanızı sağlar.

Sizde hem kreatif bir yaklaşıma sahip hemde tam hizmet veren bir dijital ajans örneği arıyorsanız, daha fazla kendinizi yormanıza gerek yok yalnızca hizmet sayfamızı ziyaret edin.

Neden Vayes in Kreatif Web Tasarım Çözümünü Kullanmalısınız?

Kreatif Web Tasarım Uzmanlarımız Sektörünüzü Tanıyor

Uzmanlarımız size daha iyi anlayabilmek ve yardımcı olabilmek için bulunduğunuz sektörün giriş ve çıkışlarını öğrenmek için zaman harcarlar.

Muhtemel olarak uzmanlarımız bulunduğunuz sektör hangisi olursa olsun benzer işletmeler için web siteleri tasarlama geçmişine sahiptirler ve hatta en iyi rakiplerinizin bazılarını içeren mevcut bir müşteri portföyüne sahip olabilirler.

Sitenizde ne istediğinizi açıklarken tüm bu uzmanlık size zaman ve para kazandırır. Ayrıca, şirketinizi rekabette neyin ön plana çıkardığını belirleyebilen bir iş ortağının avantajını da sağlar.

Sektörünüzle ilgili araştırma yapma ve potansiyel olarak deneyime sahip olmanın yanı sıra, tasarımcılarımızın kendi sektörleri hakkında ne kadar bilgi sahibi olduklarını da sizler ile paylaştığımızı bilmeniz bizim için oldukça önem arz etmektedir.

Kreatif Web Ajansımız Pazarlamayı Bilir

Her sektör, özellikle müşterilere ulaşmak söz konusu olduğunda kendine özgü zorluklarla birlikte gelir.

Pazarlama ve tasarım firmaları, müşterilerine hizmet sunarken olabildiğince başarılı olabilmek için bu zorluklar hakkında mümkün olduğunca çok fazla mesai harcayarak çok şey öğrenme eğilimindedirler.

Bu nedenle bazı işletmeler, sektörlerine özgü uzun vadeli bir strateji geliştirebilecek özel bir pazarlama firması ile sözleşme yapmanın en iyi sonucu verdiğini düşünmektedir.

Hem kreatif bir web ajansı hemde tam hizmet dijital ajans olarak, müşterinizin dikkatini çeken bir tasarım oluşturmanın yanı sıra SEO'yu sitenize dahil edebiliriz.

Kullandığımız gelişmiş yaklaşımlar sayesinde içeriğiniz, müşterileriniz tarafından sunduğunuz hizmet türü arandığında sitenizin göze çarpan bir şekilde sıralanmasını sağlayacak şekilde tasarlanacaktır.

Uyguladığımız SEO gibi hizmetler insanların çoğunlukla günümüzde yaptığı mobil aramalar için de optimize edilecektir. Uzmanlarımız ayrıca sizin için bir blog kurabilir ve yönetebilir veya işletmemizden en iyi şekilde yararlanmanız konusunda size tavsiyelerde bulunabilir.

Ayrıca, var olduğunu bile bilmediğiniz hizmetlerin, işinizi sonsuza dek sürdürebilecek hevesli yaratıcı ekibimiz tarafından size sunulabileceğini de görebilirsiniz.

Tasarım Her Şeydir

Bugün tasarımın her şey olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Tasarım, günlük yaşamımızın en çok takdir edilen unsurlarından biridir.

Kullanıcı arayüzü ve müşteri yolculukları, web tasarımcılarının hesaba kattığı en önemli faktörlerden ikisidir, çevrimiçi alternatifler kullanmak, web sitenizin çalışmasına ve hedef kitlenize uygun şekilde görülmesi gereken kesin görünümü vermeyecektir.

Markanızın kitlenizle doğru şekilde iletişim kurmasını sağlamak kesinlikle hayati önem taşır ve kampanyalarınızın genel başarısını belirler.

Ödüllü bir tasarımcımız ile 1'e 1 hızlı ve kolay bir şekilde çalışmaya karar vermek, işinizin nasıl performans gösterdiğine karar vermek için ilk adım olabilir.

Yaratıcılık, teori ve pazarlama bilgisi ile enjekte edilen bir web sitesi tasarımı, çevrimiçi satın alınan bir şablondan çok daha değerlidir.

Markanızı güvenilir ve profesyonel bir imajla oluşturmak, başarılı bir iş yaratmanın ilk adımı olmalıdır, o zaman neden bu adımı en başından itibaren doğru yönde yapmıyorsunuz. Vayes ile...

Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklamanız yeterlidir.

Etiketler
  • Web Yazılım
  • Web Tasarım

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Instagram'da en verimli etkileşim alacağınız saatler sabah 07:00 - 09:00 arası ve akşam 19:00 ile 24:00 arasıdır. İnsanlar ilk uyandığında Instagram'a bakar. İşten gelip dinlendikten sonra da aktif olarak sosyal medyayı kullanır.