Kurumsal Web Tasarımında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Mayıs 19, 2017 -

Kurumsal Web Tasarımında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Dijital dünyanın pek çok kişiyi etkisi altına aldığı günümüzde artık kurum ve firmaların bunu gözardı ederek işlerini büyütmesi mümkün değildir. Bu durumun farkında olan firmalar hem kurumsallaşmak adına hem de kişilere sunmuş oldukları mal ve hizmetleri daha çok kitleye ulaştırmak ve böylece pazar paylarını arttırmak adına kaliteli hazırlanmış kurumsal web tasarım hizmetlerinden yararlanmak istemektedirler. Fakat bu iş sanıldığı kadar kolay olmamak ile birlikte işin uzmanı ile çalışılması durumunda verimli bir hizmeti elde etmiş olunacaktır.

2017 Yılı Kurumsal Web Tasarım Trendi Nedir Bunu İnceleyin !

Kurumsal web tasarım 2017 yılında artık firmaların kurumsal kimliklerini yansıtan fakat ziyaretçilere de site içerisinde kolaylık sağlayan etkinlikleri de göz önüne alarak yapılmaktadır. Kurumsal web tasarımlarında site yönetiminin kolaylığı sitenin hızlı olması ve yapısının basit anlaşılabilir olması gibi özellikleri de hâlâ dikkate alınan ve üzerinde önemle durulan konular arasındadır. Fakat Kurumsal web tasarım 2017 yılı itibari ile biraz daha temalı tasarımlara doğru kayma göstermektedir. Daha eğlenceli ve daha renkli web tasarımları 2017 trend tasarımları arasında yerini almaktadır. Kurumsal web tasarım firmaları da bu konuya oldukça özen göstererek müşterisinin istekleri doğrultusunda tasarım kalitelerini ve tasarımlarındaki özgünlükleri arttırma eğilimine girmişlerdir.

Kurumsal Web Tasarım Firmalarını Dikkatle Araştırın !

Kurumsal web tasarımında öncelikle siteyi ziyaret eden ziyaretçinin sistemi kolay anlaması için site basit bir şekilde dizayn edilmelidir. Görselliğin önemli olduğu web tasarımlarında özellikle gözü yormayan ve site içerisindeki içeriklerin rahatça okunabileceği bir arka plan oluşturulmalıdır. Bazı Kurumsal web tasarım firmaları bu konuya pek dikkat etmeseler de gözü yormayan bir arka plan ziyaretçilerin istedikleri bilgiye ulaşmalarını kolaylaştıracaktır. İyi hazırlanmış bir web sitesi arama motoru optimizasyonuna yani SEO’ya da uygun demektir. Bu sayede hazırlanmış olan web sitesi arama motorlarında ilk sıralarda yer alacaktır. Bu da sitenin ziyaretçi sayısını arttırmak için oldukça önemlidir.

Tüm bunların yanı sıra ise web tasarımının yönetim paneli de kolaylık sağlamalıdır. Bu sayede site yöneticisi siteme kolaylık ile yükleme yapabilir ve site içi güncellemeler gerçekleştirebilir.

SEO Sizin için Önemli ise vStart İçerik Yönetim Sistemi 

Vayes’in özel olarak geliştirdiği vStart içerik yönetim paneli ile gerek teknik alt yapısı ve gerekse arayüz metodolojisi ile web sitenizi kolayca yönetebilirsiniz. SEO’ya öncelik veren firmalardansanız eğer vStart İYS tam da size göre…

Vayes 'e ait özel sunucularda çalışan vStart, sunucu alanına yüksek bütçe ayırma derdinizi de ortadan kaldırıyor. Kontrolü tamamen sizin elinizde olmakla birlikte, yüksek performans için optimize edilmiştir.

Kurumsal Web Sitesinde Mobil Uyumluluk Olmadan da Olmaz

Pek çok kişi gün içerisinde işlerini artık akıllı telefonlar aracılığı ile gerçekleştirmektedir. Bu durumda kurumsal bir web sitesi tasarımının olmazsa olmazlarından biri de sitenin mobil uyumlu olmasıdır. Bir sitenin mobil uyumlu olması ziyaretçilerin sisteme diledikleri yerden telefonları aracılığı ile kolayca ulaşmaları demektir. Tüm bu kriterler dikkate alınarak hazırlanan bir web sitesinin başarılı olamaması için herhangi bir sebep yoktur.

Mobil cihaz kullanımı gün geçtikçe hızlanmakta kullanıcılar neredeyse masa üstü cihazları kullanmadan tüm işlerini çözebilmektedir.

Mobil Uygulama çözümlerimizden haberdar olmak üzere bizleri takip etmeye devam edin..

Etiketler
  • Web Tasarım

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Özellikle gece sık olarak bilgisayar veya telefon kullanımı yapıyorsanız gece ışığını (Night Light) açmanız gözlerinize fayda sağlayacak ve yorulmanızı önleyecektir.)