Mimarlık Web Tasarım Referans

Aralık 13, 2018 -

Bugün güzel bir iş teslimini daha gerçekleştirdik,

Mimarlık firması olan addayapi.com bizlerin ve müşterimizin içine sinecek şekilde hazırlanarak güzel bir kış gününde müşterimizin ofisinde demo yayını ile tüm kontrollerini gerçekleştirerek yayın hayatına başladı.

Mimarlık web siteleri

yenilikçi tasarımı ile göz dolduran bir çalışma örneği olan web sitemiz şimdi müşterilerini ağırlamak üzere online..

Proje detaylarından biraz bahsetmek gerekirse;

Kurumsal ve Detaycı Yaklaşım ile Web Sitesi Tasarımı

İç ve Dış Mimarlık hizmeti veren kuruluş yılların deneyimini şimdi dijital dünyada kendini gösteriyor. Tüm detaylar ile hazırlanan planlar, ofisleri, mağazaları, konutları, ve işyerlerini oluşturuyor.

Güçlü Tasarımlar

Yaşam alanlarımızın dünü bugünü ve yarını, yada tüm zamanlar..

Tasarımların yaşantımızı anlatan tüm yönleri web sitemizin detaylarında gizli, ince ve hassas düşünce kreatif fikirler zevkin ve tarzın eşsiz uyumu..

Mimarlık web siteleri


Fikir, Dizayn ve Uygulama ile hayat bulan mimari oluşumlar.

Web sitesi seçiminde renklerin yansıması ve içeriklerin dansı ile kararlı ve kendini iyi ifade eden bir dijital oluşum eseri.

Tonların buluşması, bir web sitesi hayal edin ve bu web sitesi sizi anlatsın belki sizi arayan milyonlarca kişi ile buluşarak sizlere bu dünyanın yakınlığını sunsun ne dersiniz ?

Kulağa hoş geliyor değil mi ?

Dijital pazarlamanın işte yeni dünyası burada bir tık kadar sizlere yakın şimdi tıklayın ve eşsiz yep yeni bir dijital ofisiniz, mağazanız, fabrikanız, belki de ürünleriniz hemen yayınlanmaya başlasın.

Sizi ve işinizi çok iyi anlatan web siteleri için Vayes Dijital tüm uzman ekibi ile yanınızda yer alıyor siz büyük sorular ve sorunları bir kenara bırakarak işinize konsantre olun gerisi deneyimli ekibin ellerinde bir sanat eseri gibi çıkmak üzere..

Şimdi Projenizi başlatmak teklif almak için tıklayın.

 

Etiketler
  • Web Tasarım

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Özellikle gece sık olarak bilgisayar veya telefon kullanımı yapıyorsanız gece ışığını (Night Light) açmanız gözlerinize fayda sağlayacak ve yorulmanızı önleyecektir.)