Doktorlara Özel Web Tasarımı - Vayes Digital

Aralık 18, 2020 -

Çoğu doktorun kendi web sitesinde olmadığı kadar birçok ameliyat, klinik ve tıbbi hizmet sağlayıcı, doktorları ve pratisyenleri hakkında bağlantı ve bilgi içeren web sitelerine sahiptir. Bir doktor olarak kendi web siteniz, kişisel değerinize göre bulunmanızı sağlamak için bir fırsattır. Farklı klinikte yapılan çalışmalar ve özel hizmetlerin karışımı bir tanıtım sitesi doktorlar için oldukça etkili bir tanıtım aracıdır.

Bir doktorun kendi çevrimiçi hasta kitlesini oluşturması gelecekte ki kariyeri açısından da önem taşıyan bir uygulamadır. Tıp dünyasında uzmanlaşmış dijital uzmanlarımız aracılığı ile firmamız profesyonel kadrosu ile farklı tasarım ve içerikte doktorlar için web sitesi hazırlanmaktadır.

Doktorlar İçin Web Sitesi

Arama motorunun sahibi olan Google’ın internet tabanlı web uygulamalarında pazar payı oldukça geniştir. Özel olarak doktorlar için tasarlanmış SEO hizmetleri hedefleri belirleyen, odaklanarak çalışmayı gerektiren bir hizmettir. Markalaşma hizmetleri, doktor iş kimlikleri, logo tasarımları konusunda oldukça deneyimli olan firmamızdan destek alabilirsiniz. Kurumsal bir anlayışla hizmet vermek ve çağımızın iletişim olanaklarını yakalamak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Uzman ekibimiz pazarlama hedeflerine ulaşmada çok çeşitli tıbbi uygulamalara başarılı bir şekilde yardımcı olmaktadır.

Belirlenen hedeflere ulaşmak için; web tasarımı ve SEO uzmanlığımızı, birincil uygulama anahtar kelimelerini arama motoru sonuç sayfasının birinci sayfasında sıralamak için birleştiriyoruz. Ekibimiz, hastalarının artan taleplerini karşılamalarına yardımcı olmak için özel olarak doktorlar için tasarlanmış özelleştirilmiş, uzman çözümler sunar.

İyi Bir Doktor Web Sitesi Özelliği Ne Olmalıdır ?

Doktorlar için tıbbi web sitesi tasarımı, diğer web tasarımlarına çok benzer. Burada da yine odak noktası müşteri ve istedikleri mesajı iletmektir. İyi bir doktorun web sitesinde yer alması gerekenlere kısaca göz atarsak;

  • Kolay ve Açık Arayüz: Doktor web sitesini ziyaret eden çoğu kişi, belirli bilgileri çok hızlı bir şekilde bulmak ister. Bu da; net gezinmeyi, kenar çubuklarını ve temiz tasarımı gerekli kılar. Web sitenize gelen her ziyaretçinin aradıklarını kolayca bulması önemli bir ayrıntıdır.
  • Duyarlı Tasarım: Pek çok insan, bir şeyleri çevrimiçi kontrol etmek için bilgisayar ve dizüstü bilgisayar kullanmaz. Bu nedenle, tıbbi web siteniz duyarlı bir tasarım ile yapılmalıdır. Herhangi bir ekran boyutuna uyum sağlaması ve mobil kullanıcıların ihtiyaç duydukları bilgilere hızlı bir şekilde erişmesini kolaylaştırması gerekir.
  • Kolay Güncelleme: Bazı doktorlar tasarım ekibinin web sitelerini çalıştırmasına ve yönetmesine izin vermek ister ancak genellikle düzenlemeler, değişiklikleri yapmak, blog gönderilerini güncellemek ve bilgilerini kendi ekleyebilmeyi isteyebilir. Bu durumda, kolay oturum açma ve kullanımı kolay bir arayüz ile kullanıcı dostu bir platform tasarlanması gerektiği anlamına gelir.

Web Cerrahisi ile Doktorlara Tıbbi Web Sitesi Tasarımı

Tıbbi web siteleri tasarlama konusunda kapsamlı bir uzmanlığa ve tasarım bilgisine sahip profesyonel uzmanlarımız aracılığı ile beklentileri karşılıyoruz. Hastaları tatmin edecek benzersiz ve amaca yönelik tasarlanmış bir web sitesine sahip olmanızı sağlayan firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Tıbbi fotoğraf çekimleri, görüntüler, kliniğine veya muayenehaneye ait fotoğraf çekimleri sunumu ile hizmet görsel olarak sunuma hazırlanır. Gerekirse model, saç, konum bulma hizmetleri de eklenerek web sitesinin canlandırılması önemlidir.

Doktorlara Özel Web Tasarımı

Profesyonel web tasarımcıları, SEO ve marka uzmanlarından oluşan ekibimiz, bu uzmanlık alanlarının her birinde son derece yeteneklidir. Yüksek kaliteli sonuç odaklı hizmetler sunar. SEO'da, istediğiniz müşteriyi çekmek için doktorlara özel web tasarımı hizmetinin çevrimiçi varlığa sahip olmanın önemini kavrayan bilinçle hizmet sunumu gerçekleştiriyoruz.

Tıp alanında yapılan çalışmalarınızın değerini aktarmaya müsait bir site oluşturmanın farkını firmamız aracılığı ile bulabilirsiniz.

Tıbbi uygulamalarınızın yanı sıra imajınız, vizyonunuz, misyonunuz ve amacınızı en iyi temsil eden mükemmel içeriği geliştirmek için muazzam bir zaman ve özen gösteren firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Tıbbi uygulama açısından web tasarımında en iyi özelliğe sahip tıbbi içerikler ile hastalarınıza potansiyel olarak erişim sağlayabilirsiniz.

Doktor Web Site Dizaynının Önemi

Doktorlar için SEO'da, benzersiz uygulamanızı en iyi şekilde temsil eden mükemmel web varlığını sağlamak önemlidir. Tasarım, uygulama ve yürütme şeklinde gerçekleşen uygulamalar doğrultusunda uzmanlık alanı ve boyutuna göre tıbbi uygulama tanımlamaları yapılmalıdır. Web siteleri hastalar üzerinde izlenim bırakma konusunda oldukça etkilidir. Bu nedenle doğru bir firma ile dizaynın sağlanması gerekir.

Site içerik ve düzen tasarımı, ziyaretçilerinizin dikkatini hemen çekmek kapasitesine sahiptir. Bu nedenle web sitesinin içeriği, düzeni ve grafikleri ziyaretçileri daha ilgili olmaya motive etmelidir. Tıbbi uygulamalarınız için zaten bir web siteniz varsa, web hizmetlerimiz ile yeni ve daha çekici bir görünüm sunmak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Seo Uyumlu Doktor Sitesi Ne Demektir ?

Doktorlar için arama motoru optimizasyonu hizmetleri, yüksek bir kalite seviyesi ile sunulmalıdır. Tıbbi uygulamalar için SEO, uygulamanıza özgü tıbbi olarak alakalı çok çeşitli anahtar kelimeleri içeren oldukça saygın bir alandır. Bu işletmenizin özel tedavi hizmetinizi sunan doktorları arayan potansiyel hastalar tarafından kullanılan anahtar kelime arama sonuçlarına odaklanmasına olanak tanır.

Hizmetlerimiz, anahtar kelime açısından zengin içeriğimizin bir sonucu olarak, şirketinizin web sitesinin arama motoru sonuç sayfasında (SERP) daha yüksek sıralamalar almasını sağlayacaktır. İçeriğinizi, uzmanlaştığınız her alan için ilgili anahtar kelimelerle optimize edebiliriz. Bu şekilde, potansiyel müşterilerinizin arama motorları aracılığıyla aradığı özel tedavi alanlarına odaklanırsınız.

Doktorlara Özel Web Tasarım Fiyatları

Uzmanlarımız; doktor özellikleri, kabul edilen sigorta, çalışma saatleri, harita, departman girişleri gibi bilgileri, hastalara görünecek ve bulmalarını kolaylaştıracak şekilde düzelterek uygun kullanma yönetmektedir. SEO hizmetlerimiz, uzman SEO tekniklerimizle yeni hastaları çekmenize yardımcı olmak için hazır.

Tıp doktorları için SEO'muz ve ilgili hizmetlerin nasıl fayda sağlayabileceği hakkında daha fazla bilgi için firmamızla iletişime geçerek detaylı bilgi alın.

Etiketler
  • Web Tasarım

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Adobe kuler kullanarak birbiri ile uyumlu ve ahenli renkleri seçmek çok olaydır.