En İyi Doktor Web Sitesi

Nisan 01, 2023 -

Başlık Dikkatinizi Çekti Değil mi ?

Evet hocam hoş geldiniz :)

Şimdi sizlere bu yaptığınız "web sitesi nasıl olmalı" yolcuğunda biraz arkanıza yaslanıp mola vermenizi isteyeceğiz.

Web Sitesi Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir ?

Biri bana bunu açıklasın der gibisiniz, evet açıklamalarımızı birazdan aktarıyor olacağız ancak öncelikle şuana kadar yaşadıklarınızı çok iyi anladığımızı belirtmemiz gerekli çünkü her alım kararı gibi buda zor bir karar hele ki adınızı taşıyan bir web sitesinden bahsediyorsak.

Yani belki işletmeler içinde bu durum söz konusu ancak işletme sahibi olsanızda adınıza açıkalacak bir web sitesinde sizde tedirgin olur ve sizlerde nasıl bir web sitesi yaptırsam en iyisi olur diye düşünürdünüz.

Örnek olarak sitenin adları şu şekilde olacak,

draliceyildiz.com gibi bir alan adı ile yayına alacağınız bir web sitesinden bahsediyorsak işler burada biraz değişiyor.

Bir Web Sitesi Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz ?

Bu linki tıklayarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Yazımızda en dikkat çeken yerden başlayarak devam edeceğim;

Sizi çalışacağınız firma gerçekten anlıyor mu ?

Ne istediğinize dikkat ediyor mu ? yoksa aksi bir his içinizde var mı ?

Eğer ikincisi ise hızla oradan uzaklaşın çünkü istediğiniz şey orada değil.

Bu durum aslında ayakkabı alırkende aynı değil mi ? Sizi anlamayan biri size nasıl uygun bir ayakkabı veremez yada tavsiye edemez ise Web Sitesi Tasarımı Yapan Firma Seçimi de buna benzerdir.

İyi bir web sitesi yaptırmak için ilk olarak aynı dili konuşuyor olmalısınız, anlattıklarınız onaylanmıyor yada isteğiniz algılanmıyor ise işiniz zor demektir.

Bu işi gerçekten iş edinmiş firmalar ile çalışmalısınız, sektörde neredeyse ilk günden bu yana duyduğumuz sorunlar hep benzer, birisi ile çalıştık şimdi ulaşamıyoruz, bir arkadaş bize birşeyler yaptı, bizim akraba bu işler ile uğraşıyordu harçlık verdik o halletti ama :)

Doğru iş, işin ehlinden çıkmaz mı ?

Hocalarımızı, hekimlerimizi burada detaylı bilgilendirmek istiyoruz ki bu bizim için çok önemli sektöre bakış açımızı değiştirebileceğimizi ümit ediyoruz. Tabi burada seçim kısmı da önemli.

Şimdi internette satışı olan ayakkabı örneği üzerinden vereyim, 

Reklamda Yüzde 100 hakiki deri bir ayakkabı ilanı gördünüz ve fiyatı 20 TL yazıyor bunu sipariş eder misiniz ?

Buna neden sipariş vermiyorsanız, aslında web sitesi seçiminde de durum bu şekildedir, tabi deri ayakkabının ortalaması belli ama web sitelerinin ortlamaları çok uçuk değişkenler ile geliyor diyeceksiniz.

Onuda örnekleyelim, 

- Marka olmayan ama iyi olduğunu kullananlardan anlayabileceğiniz bir ayakkabı x markalı deri ayakkabı : 300 TL olsun,

- Marka olan bir deri ayakkabı da y marka olsun bunun fiyatı sizce ne kadar olabilir 500 ? 700 ? 5 katı ? 10 katı ?

yok artık o kadar fark olabilir mi diyorsanız ben buraya şuan güncel olarak çekeceğim bir görseli ekliyorum.

Web Sitesi Seçerken Nereye Dikkat Etmeli

Özellikle sandalet resmi ekledik bot vs. olsa daha da yüksek rakamları görecektik, şimdi siz buraya çok uçuk bir rakam diyorsanız  birde şuna bakın derim.

Ayakkabı Web Sitesi

Nereden nereye geldi konu demeyin çünkü konunun özü burada saklı, nasıl bakarsanız onu bulursunuz, en iyi en kaliteli web siteleri şeklinde bir araştırma yaparak web sitesi çalışmaları teklifleri alırsanız sonucu bu yönde olacaktır.

Öte yandan en ucuz web sitesi şeklinde yapacağınız aramalarda da da karşınıza bu yönde web siteleri çıkacaktır.

Teknik konuları bilmiyorum nasıl bir site seçmeliyim ?

Bu düşünce ile gelmeniz çok doğal bende örnekle diş tedavisi örnekle bir implant tedavisi olacaksam nasıl bir implant kaç çeşit implant var en kalitelisi hangisi bilemiyorum, bu yüzden araştırmalarım şu şekilde oluyor, müşterileri bu firma hakkında ne diyor ? 

burada satınalınmamış forum sitelerine bakabilirsiniz (siz yazımızı okurken kaldı ise:) en doğal sonuçlar firmaların yönetemediği Google yorumları yada Facebook yorumları alanında olabilir.

Diğer platformlarda yapılan yorumlar çok ikna edici olmayabilir.

Firmanın yapmış olduğu daha önceki işlere baktınız ve çoğu olumlu ise hepsi olumlu ise orada da soru işareti var demektir, hiçbir hizmet kusursuz olamaz. Doğası gereği bu iş böyledir.

Gene bir hekimimizin örneği üzerinden düşünürsek her işlem her hastada aynı sonucu yada istenen sonucu veremez ise bu işte de benzer sonuçlar olabilir.

Doktorlar için en iyi web sitesi çalışması bu yukarıda bahsi geçen bilgiler ışığında değerlendirilebilir.

En iyi doktor web sitesi 2023 sorunun karşılığı sizin ne istediğinizdir.

Dönüşüm pazarlama ise farklı bir en iyi karşınıza çıkarken sadece marka prestiji ise burada farklı bir en iyi kavramı ve web sitesi çalışması ortaya çıkacaktır.

Eğer istanbul da yer alan bir web sitesi ajansı yada dijital ajans arıyorsanız hemen bizlere ulaşabilirsiniz.

Yada bizler sizleri ofisimizde davet edelim ?

Ne dersiniz sizce de işimizi hızlandırmaz mı ?

Etiketler
  • Web Tasarım

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Özellikle gece sık olarak bilgisayar veya telefon kullanımı yapıyorsanız gece ışığını (Night Light) açmanız gözlerinize fayda sağlayacak ve yorulmanızı önleyecektir.)