Görüntülü Konuşma Uygulamaları 2020

Mayıs 11, 2020 -

Evden çalışmak veya arkadaşlarınızla iletişimde kalmak mı istiyorsunuz? Arkaşdaşlarınızla en iyi şekilde iletişim kurmanızı sağlayacak programları aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Anında mesajlaşma ve görüntülü sohbetin yanı sıra çok sayıda başka özellik sunan birkaç öne çıkan örnek var. Apple'ın Apple cihazlarıyla sınırlı FaceTime hariç her uygulama birden fazla platformda kullanılabilir.

En iyi web tasarım firmaları ile ilgili yazmış olduğumuz ilginizi çekecek içeriğimize buradan erişebilirsiniz. https://www.vayes.com.tr/tr/blog/en-iyi-web-tasarim-sirketleri

En iyi görüntülü arama uygulamaları listesi:

1: Messenger

Messenger

Facebook hayranları için en iyisi

Facebook kısa bir süre önce ana Facebook uygulamasından farklı olan Messenger'ı düzene sokmak için çalıştı. Messenger birçok kişi ve işletme tarafından iletişim için kullanılır ve hatta bir Facebook hesabı olmadan da kullanabilirsiniz.

İndirme Bağlantısı: https://www.messenger.com/

2: WhatsApp

WhatsApp

Küçük grup çağrıları için en iyisi (Sekiz kişiye kadar)

Facebook'a ait WhatsApp , Kuzey Amerika'da Messenger'dan sonra ikinci olabilir, ancak küresel olarak daha büyüktür. 2020'nin başından itibaren messenger uygulaması iki milyardan fazla kullanıcıya sahip olduğunu söyledi.

WhatsApp'ın gücü, geçmişte yeni sohbetler yapmanın ve mesajları aramanın kolay olmasıdır. Mesajların ne zaman alındığını ve okunduğunu da görebilirsiniz.

Görüntülü ve sesli aramalar için kullanılabilir. Bir kişiyle görüşme başlatabilir ve daha sonra kolayca diğer katılımcıları ekleyebilirsiniz.

İndirme Bağlantısı: https://www.whatsapp.com/

3: FaceTime

Facetime

Apple'dan Apple'a çağrılar için en iyisi

FaceTime videosunun kaç kullanıcı olduğunu bilmiyoruz, ancak Apple kullanıcıları arasında çok büyük ve geçen yıldan beri bir Grup FaceTime özelliği var.

Tabii ki, yalnızca Apple olmak, buradaki diğer uygulamaların hiçbiri tarafından paylaşılmayan bir dezavantajdır, ancak hem iOS hem de macOS'ta kullanılabilir.

İndirme Bağlantısı: https://apps.apple.com/us/app/facetime/id1110145091

4: Zoom

Zoom

Büyük grup / işyeri video konferansı için en iyisi

Zoom, canlı sohbetler yaparken diğerleriyle (yalnızca video veya sesle veya her ikisiyle) sanal olarak buluşmak için kullanabileceğiniz bulut tabanlı bir video konferans hizmetidir. Daha sonra izlemek üzere bu oturumları kaydetmenize olanak tanır.

Bir Zoom Toplantısı, Zoom kullanılarak barındırılan bir video konferans toplantısıdır; Zoom Odası ise şirketlerin toplantı odalarına yükleyebileceği fiziksel bir donanımdır.

En iyi özelliklerden biri döşemeli görünümdür, böylece onlarca katılımcınız olsa bile herkesi aynı anda aynı ekranda tutabilirsiniz.

İndirme Bağlantısı: https://zoom.us/download

5: Google Hangouts

Google Hangouts

G Suite (Google uygulamaları) kullanıcıları için en iyisi

Hangout'ları Gmail'den veya Google Takvim'den başlatabilir ve kişilerle görüntülü sohbet, konferans veya sadece metin sohbeti yapabilirsiniz.

İndirme Bağlantısı: https://hangouts.google.com/

6: Skype

Skype

PC'ler, Mac'ler ve mobil cihazlar arasında cihazlar arası arama için en iyisi

Skype en yaygın online görüşme çözümlerinden biridir ve bu nedenle birçok kişi bu uygulamaya sahip olduğu için iyi bir seçenektir. PC ve Mac'in yanı sıra iOS ve Android için de kullanılabilir. Ve şimdi bir web tarayıcısı üzerinden bile erişebilirsiniz. Grup arama özelliği de gerçekten güçlüdür.

İndirme Bağlantısı: https://www.skype.com/tr/

7: Slack

Slack

Sürekli ofis sohbeti ve bire bir arama için en iyisi

Slack, daha açık bir platform olduğu için rekabetten biraz ayrılıyor. Üçüncü taraf uygulamaların çalışmasını sağlayan iletişim merkezi bir yer olarak çalışır.

Ekip iletişimi içindir ve dosya paylaşmanın harika bir yoludur (Google Drive veya Dropbox ile de entegre olur). Ücretsiz sürüm sadece bire bir arama yapmanızı sağlar; bir grubu aramak için ücretli bir aboneliğe ihtiyacınız vardır (ve pahalıdır).

Slack'in bir başka harika özelliği de, tüm konuşmaları belirli kelimeler için arama yeteneğidir, bu yüzden konuşulanları bulmak kolaydır. Uygulama iOS ve Android uyumludur ve arkadaşlarınızın adlarını otomatik olarak tamamlayarak etiketlemeyi kolaylaştırır.

Resmi web sitesi: https://slack.com/

8: Google Duo

Google DUO

Cihazlar arasında kolay arama için WhatsApp alternatifi

Google tarafından nispeten yakın zamanda ortaya çıkan Duo'nun kullanımı ücretsizdir, bire bir video ve sesli çağrılara olanak tanır ve Apple'ın FaceTime'ın aksine hem iOS hem de Android cihazlarda çalışır. Öncelikle işletme yerine tüketiciler için bir uygulamadır. - Google Hangouts, Google'ın iş arama çözümüdür.

Numaranıza güvenir, telefonunuzun kişiler listesindeki kişilere ulaşmanızı sağlar, uçtan uca şifreleme sunar ve cevap vermeden önce arayanın canlı videosunu görmenizi sağlayan Knock Knock gibi şık özelliklere sahiptir.

İndirme Bağlantısı: https://duo.google.com/about/

9: Viber

Viber

En iyi Skype alternatifi

Viber, Skype'a kapsamlı bir alternatiftir. Öncelikle doğrudan cihazlar arasında arama yapmak için bir hizmetti, ancak şimdi WhatsApp tarzı sohbet etmek için ve dosyaları paylaşmak için kullanılabilir.

Viber ile ilgili harika şeylerden biri, Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry, Windows 8, Mac ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm platformlarda yaygındır.

İndirme Bağlantısı: https://www.viber.com/en/

10: WeChat

WeChat

Başka bir harika Skype alternatifi

WeChat, çoğu iletişim uygulamasının tek alternatif olarak düşünülüyor. Skype, Facebook, Twitter ve Instagram'ı tek bir uygulamada birleştirmek gibi.

WeChat, fotoğrafları ve videoları doğrudan diğer kullanıcılarla paylaşmanızı sağlar veya Facebook duvarında olduğu gibi profillerine gönderilebilir. Shake adı verilen başka bir özellik, kullanıcıların yerel olarak sohbet etmek için yakındaki diğer kişileri bulmalarını sağlar.

WeChat ayrıca sesli sohbet, grup sohbeti, görüntülü sohbet ve ifade paylaşımına izin verir. Ve indirmek ücretsizdir.

İndirme Bağlantısı: https://www.wechat.com/tr/

Etiketler
  • Dijital Pazarlama

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Özellikle gece sık olarak bilgisayar veya telefon kullanımı yapıyorsanız gece ışığını (Night Light) açmanız gözlerinize fayda sağlayacak ve yorulmanızı önleyecektir.)