Link Wheel Nedir ? Nasıl Yapılır ? Güncel Bilgi

Temmuz 09, 2019 -

Link Wheel nedir ve web sitenizin arama motorlarında üst sıralarda yer almasına nasıl katkı sağlayabilir ?


Türkçesi LINK TEKERLEK bu şekilde çevirildiğinde çok manalı durmuyor :)

Bu deyim web sitesi SEO çalışmlarında uzmanların kullandığı bir SEO terimidir. Link Wheel, web sayfası arama motoru sıralama yükselişlerini sağlamak için en güçlü şekilde katmanlı bağlantılar oluşturmanın en iyi ve en etkili yollarından biridir. Bağlantı döngüleri, web siteniz için geri bağlantılar oluşturmak adına bağlantı çarpma gücünden yararlanmanın en kuvvetli örneğidir.

Link sarmalını kullanarak web siteniz için geri bağlantı kurmak için gereken bilgiye sahip değilseniz - ya da gereken süreye sahip değilseniz endişelenmeyin, Vayes SEO Ekibi size her adımında yardımcı olmak için burada yol gösterici olacaktır.

Vayes SEO Ekibi link sarmalı ile, web sitelerinizde SERP'lerinizi artırabilirsiniz. Link Wheel, SEO endüstrisinde 1 numara olan en yüksek kalitede link sarmalı sistemidir. SEO çalışmalarında ve SEM işlerinde 10 yıldan fazla deneyime sahip ve çeşitli SEO teknikleri kullanarak 5.000'den fazla web sitesinin arama motorlarında yüksek sıralarda yer almasına katkıda bulunduk.

Peki Link Wheel Nedir ? (Türkçesi bağlantı çarkı nedir?)

Bağlantı çarkı kavramı :

Özet olarak, bir bağlantı tekerleği, web sitenize de bağlanan çeşitli türlerdeki yüksek PR web siteleri arasında bağlantılar oluşturmak için kullanılan dairesel bir yaklaşımdır. Örnekleyelim;

https//www.vayes.com.tr, sıralamasını yükseltmeye çalıştığımız web sitesi olsun.

Birçok SEO backlink sağlayıcısı, basit backlinks oluşturmak için Web 2.0 teknolojisini (kullanıcıları içerik yayınlamaya teşvik eden etkileşimli siteler) kullanmaya çalışacak ve veya daha karmaşıklarsa, katmanlı bağlantılar oluşturmaktadır.

Katmanlı bağlantılar, daha yüksek bir sayfa grubunun tümü başka bir alt gruba, ardından da hedef URL'nize bağlanan sayfalardır. Sınırsız sayıda katman olabilir, ancak 3-4'ten fazla olursa pek verimli olmayabilir ve doğallık dışı sayılabilir.

Squidoo, Quizilla, Blogger, Weebly, WordPress, Blogger, Digg, vb. Platformları kullanıyorlar, ancak son zamanlarda bu stratejiler verimliliklerini yitirmeye başladılar çünkü istedikleri bağlantı çarkı etkisini üretemediler ve rütbe artışını gerçekleştiremediler.

Link Wheel ise daha güçlü ve daha verimli olan link tekerleği stratejisinde farklı bir yaklaşıma sahip olması gereken bir konudur. LinkWheel sadece tek bir platformdan ziyade birkaç araç ve platformdan faydalanan yeni bir link tekerleği stratejisine sahip olmalıdır.

Web 2.0 özelliklerini, blog gönderilerini ve yorumlarını, makale gönderilerini ve basın bülten sitelerini, sosyal yer imlerini ve sosyal medyayı, forum gönderilerini vb. kullanıyor. Yukarıdaki platform karışımını kullanarak tek boşluklu bir bağlantı tekerleği oluşturuyor.

Öneli boşluk; tekerleğin içindeki kalan alan, internette ve arama motorlarında doğal bağlantı düzenini oluşturur, yapay olarak oluşturulmuş bir bağlantı tekerleği olmasına rağmen çok doğal görünmesi burada esas kısımdır.

Vayes SEO Ekibi Link Wheel konusunda kapsamlı bir araştırma yaptı ve geliştirdiği konseptin etkinliğini sağlamak için yöntem birçok web sitesinde test edildi. Araştırmamız aracılığıyla öğrendiklerimizden, bağlantı tekerleği stratejimiz mevcut Google Penguin ve Panda güncellemelerinde bile asla cezalandırılmadı. Web sitenizin tüm ana arama motorlarında en üst sıralarda yer almasını sağlamak için en üst seviye bağlantı stratejisine sahibiz.

SEO nun gücünü kullanmak için şimdi sizde aksiyon almaya başlayın!

Ekstra :

Linkwheel uygulamasında olması gereken önemli bir özellik link alacağınız sitelerin farklı  IP lere sahip olmasıdır. Eğer ücretsiz blog servislerini paravan olarak kullanmayacaksanız, SEO hosting satın alarak 4 - 5 farklı c class IP üzerinden paravan site oluşturarak link ağını bu siteler üzerinden kurmanız mantıklı olabilir. Unutmayın ücretsiz olanları kullananlar var siz farklı olmaya çalışıyorsunuz.

Meraklısına Google Wave

[youtube::3ykZYKCK7AM]

Etiketler
  • SEO

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Whois; Domainin kayıt ve bitiş tarihi gibi bilgiler başta olmak üzere sahibinin iletişim bilgilerini içeren, domainlerin kimlikleridir.