En Kreatif Web Tasarımları 2021: Vayes

Aralık 18, 2020 -

Web sitesi tasarımı güncel görünmediği ve tıklatıldığında beğenilmediğinde sayfaların terkedilmesi için birincil derecede önemli bir etkendir. Dağınık bir görünüm nedeniyle çok eskilerde kalan bir havada görünmesi alınacak bilgilerin yeterli olmayacağı gibi bir ön yargıya sebep olur. Web sitesinin tasarımı kullanıcının ilk baktığı seçme kriteridir.


Benzersiz ve görsel bir çekiciliğe sahip sayfa ilgi alanı olmasa bile kullanıcı üzerinde merak oluşturur. Ancak merak oluşturmayan ve göze hoş gelmeyen sayfa direk terkedilir. Bu bakımdan bakıldığında güncel içeriğe sahip modern çizgileri yakalayan site tasarımlarını tercih etmek gerekir. Web siteniz markanızın görünen yüzüdür. Ziyaretçilerin site deneyimini akıllı ve yaratıcı bir site üzerinde gerçekleştirmeleri dikkat çekmeye ve olumlu izler sunmaya iter.

Kreatif Web Tasarımı

Harika web sitesi tasarımları oluşturmak için kural kitabı mevcut değildir. Çünkü web ortamında rekabetin sınırı yoktur. Önemli olan siber ortamın kalabalığının arasından sıyrılmak ve ziyaretçilerinize onlarla konuşan çekici bir ön uç sunmaktır. Web siteleri genellikle müşterilere bir işletme veya marka hakkındaki ilk izlenimlerini sağlar. Bu, web tasarımının bir şirketin başarısında belirleyici bir faktör olduğu anlamına gelir.

Kreatif tasarımlara sahip bir web projesi ile rakiplere karşı avantaj sağlanır. Web sitesi tasarımları gün geçtikçe daha da zengin içeriklerle sunulan çevrimiçi kaynaklardan ilham almaktadır. Yaratıcı web siteleri için pek çok hazır ekran görüntüleri de günümüz koşullarından rahatlıkla internet üzerinden temin edilebilir. Bu bakımdan kreatif web tasarımı içeriğinin sürekli güncellenmesini sağlamak önemlidir.

En kreatif web sunumlarını gerçekleştiren firmamızın profesyonel deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

Yaratıcı Web Tasarımı

Web sitesinin firma ve markanızın görünen yüzü olduğunun bilincinde olunması gerekir. Bu doğrultuda kurumsal bir anlayışla hizmet veren firmamız 2021 yılında da en yaratıcı web tasarımı ile birincil değeri ön plana taşımaktadır. Web sitelerinin kreatif hale gelmesi ve bol ziyaretçi kabulü için gerekli uygulamalar hassasiyetle yönetilmelidir. Bu bakımdan web sitesi tasarımında ön planda tutulması gereken fikirlere kısaca göz atalım;

  • Etkileşimli Web Sitesi Tasarımı: İşletmelerin web sitesi ziyaretinde pasif bir deneyim olmaması açısından ziyaretçilerin sayfadaki bilgilerle ilgilenmesi gerekir. Bunun için ise yapılması gereken web sitesi içeriğine etkileşimli öğeler eklemekten ibarettir. Bir ziyarette sayfa deneyiminin kaydırılmak ve belirli bölümlerini tıklama ve değiştirme gücü veren her konu etkileşimli öğe eklenmesinin içerisine girer. Tipik ve klasik menüler yerine sevimli animasyonlar tercih edilebilir.
  • Markanın Orijinal Çizimi: Etkileşimli site her marka için bir anlam ifade etmeyebilir. Ancak web sitesinin marka kişiliği göstermesini sağlamak için basit ve etkili bir uygulama olan orijinal çizimlerin gerekliliğidir. Bunun için profesyonel bir grafik tasarımcı ile marka deneyimi oluşturabilirsiniz. Bu sayede web sitesinde aynı stil ve renk düzeneğine uygunluk sağlamak üzere marka renginden de sapma yapılmadan bir uyum gerçekleşir. Ana sayfa ve blog renklerindeki uyum birleşik stil içeriğine girer ki oldukça ilgi çekici bir görsellik oluşturmaya yeter.
  • Animasyon İçeriği Kullanımı: Animasyon maliyetleri biraz daha fazla olsa da uygun olduğu siteler için kullanıldığında oldukça etkili sonuçlar verir. Bu nedenle animasyon içeriği ile sayfada bulunan resme sağlanan hareket ile ilgi çekmeyi başarabilirsiniz. Görünen ile ilgiyi artıran bir unsur olarak 2021 stil tercihlerinde oldukça fazla tercih edilen bir uygulama haline gelmiştir. Sayfa üzerinde bir konum ve kaydırma sabitinin animasyonla karşımı markanın iletmek istediği mesaja çekicilik katacaktır.
  • Ürün Fotoğrafları Ekleme: Ürün fotoğrafları çoğu zaman dikkat çekici değildir. ancak fotoğrafın sanatsal ve çekici yanını yansıtarak web tasarımının etkili hale getirilmesi mümkündür.
  • Benzersiz Yazı Tipi Kullanımı: Web tasarımcısı olarak ziyaret edilen sayfaların yazı tiplerinin de ne kadar önemli olduğunun bilincinde olunması gerekir. Benzersiz ve farklı bir yazı tipi seçimi ile web sitesine bir kişilik katmak mümkün hale gelir. Bu sayede web sitesine orijinal bir his verilmiş olur.
  • Renkli Olmak Önemlidir: Renk kullanımından çekinmeyin
  • Video Kullanımı: Ses içermeyen arka plan görüntüsünde site tanıtımı yapılan bir video etkili bir seçimdir

Kişisel Web Sitesi Tasarımı Nedir ?

Benzersiz ve oldukça havalı bir deneyim sağlamak için web sitesinde gezinmenin kolay olması gerekir. Yapılanın açıkça kullanıcıya iletilmesinden ziyade anlaşılır olması gerekir. Bu da yaratıcılığı işlevle dengeleyerek sağlanır. Hangi yaratıcı web tasarım fikirleri kullanılırsa kullanılsın, web sitesi oluşturma araçları ne olursa olsun, işletlelerin ne yaptığını, ziyaretçilerin marka ve ürünlere neden önem vermesi gerektiğini hatırlatması gerekir.

Web sitesi tasarımının bir sonraki düzeyi ise arama motorları için optimizasyondur. Bu da günümüz koşullarında web sitelerinin en önemli değerleri arasındadır. Tüm bu işlemler için son teknolojiyi takip eden alanında profesyonel firmamızdan destek alabilirsiniz. Mobil cihaz uyumlu ve fevkalade çekici görünüme sahip bir web sitesi ile firmanızın temsili için birlikte çalışabiliriz.

Popüler Web Tasarım Uygulamaları Nelerdir ?

Web oldukça geniş bir alana sahiptir. Günümüzde an itibariyle çevrimiçi milyarlarca web sitesi ve kullanıcısının olduğunun bilinmesi önemlidir. Bu kadar web sitesinin arasında tercih edilmek için bir rekabet ortamının olduğunun da bilinmesi gerekir. Yeni bir siteye başlarken, bir sitenin yeniden düzenlemesi yapılırken tüm bunların göz ardı edilmemesi gerekir.

Bir web sitesi oluşturmak için popüler tercihler arasında son yıllarda;e-ticaret, eğlence, medya, broşür, kişisel web siteleri, kurumsal web siteleri, web portalları, medya siteleri düşünülebilir.

Kreatif Web Sitesi Fiyatları

En popüler ve kreatif web sitelerinin tasarımı için gerekli bilgi ve donanıma sahip bir firmadan destek almak önemlidir. Bu sayede en çok tıklanan web siteleri elde edilir. İçerik ve tasarım açısından gerekli olan bilgiler doğrultusunda firmamız tarafından uygun fiyatlarla kreatif web tasarımları gerçekleştirilmektedir.

En Kreatif Web Tasarımları için bize ulaşın.

Etiketler
  • Web Tasarım

Serdar GÜRSOY

Sektördeki 10+ yıllık tecrübesi ile yenilikçi ve akışı değiştiren fikirlerle ticareti arttırıcı bazda pazarlama çözümleri üreten Dijital Stratejist.

Vayes Blog'a yeni içerik eklendiğinde ilk siz haberdar olun!

BÜLTEN ÜYELİĞİ

Whois; Domainin kayıt ve bitiş tarihi gibi bilgiler başta olmak üzere sahibinin iletişim bilgilerini içeren, domainlerin kimlikleridir.